Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τρομερή custom BMW R18 B Heavy Duty

Ελλάδα 5:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρομερή custom BMW R18 B Heavy Duty

NEWSMOTO

Τρομερή custom BMW R18 B Heavy Duty

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε στο Daytona Bike Week την μοναδική δημιουργία του Fred Kodlin.

Advertisement
Advertisement

Η BMW R18 είναι από μόνη της μιας μοτοσικλέτα σταθμός στην ιστορία της γερμανικής μάρκας. Το μοντέλο, εκτός από τις τεχνολογικές ιδιαιτερότητες του, κατάφερε να επαναφέρει την BMW Motorrad στον κόσμο του customizing και κάνει τους μεγαλύτερους οίκους βελτίωσης να ασχοληθούν με το μοντέλο της.

Στη διάρκεια το Daytona Bike Week στην Φλόριντα, παρουσιάστηκε μια πολύ ιδιαίτερη BMW R18 B Heavy Duty. Την μοτοσικλέτα έχει επιμεληθεί ο Fred Kodlin, ένας θρύλος των βελτιώσεων του οποίου το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αμερικανική κουλτούρα στους δύο τροχούς. Ο Kodlin για περισσότερα από 40 χρόνια έχει ασχοληθεί με το customizing χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές κατασκευές, ενώ έχει τιμηθεί με την είσοδο του στο Sturgis Hall of Fame.

Advertisement
Advertisement

Η ιδιαίτερη R18 B Heavy Duty εντυπωσιάζει αρχικά με τον χρωματισμό της, με βαμμένες στο χέρι λεπτές ρίγες, έντονα χρώματα και αερογραφίες αφιερωμένες στα 100 χρόνια της BMW Motorrad. Την επιμέλεια έχει αναλάβει ο γνωστός tattoo artist Marcel Sinnwell ο οποίος έβαλε την δική του φιλοσοφία στην R18 B.

Ο boxer κινητήρας των 1.803 κ.εκ. παρέμεινε ίδιο, ωστόσο όλο το κουστούμι είναι διαφορετικό. Η μάσκα εμπρός ξεχωρίζει με το προστατευτικό μαξιλάρι των οργάνων από ακλαντάρα, ενώ πολύ ιδιαίτερα είναι τα αεροδυναμικά πτερύγια πάνω από τους κυλίνδρους. Στο χέρι σμιλευμένα είναι και τα μεταλλικά καπάκια, όπως επίσης το ρεζερβουάρ και το υποπλαίσιο. Το customizing ολοκληρώνεται με μία σέλα κατασκευασμένη από την Kodlin και με ειδικά κατασκευασμένο τιμόνι και ένα εξατομικευμένο σύστημα εξάτμισης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)
BMW Motorrad: Επιστρέφει το ηλεκτρικό σταντ;
Τρεις άνθρωποι που σημάδεψαν την πορεία της BMW Motorrad (+video)

Advertisement