Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)

Ελλάδα 4:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)

NEWSMOTO

Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)

NEWSMOTO

Η μεγάλη γιορτή της BMW Motorrad πραγματοποιείται το καλοκαίρι στο Βερολίνο.

Advertisement
Advertisement

Το φετινό BMW Motorrad Festival δεν θα είναι ίδιο με τα υπόλοιπα για έναν απλό λόγο: φέτος είναι η χρονιά που η εταιρεία συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αναμένεται να το γιορτάσει δεόντως.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται τον Ιούλιο στο Βερολίνο και είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Τις προηγούμενες χρονιές, το event είχε έδρα το Μόναχο, ωστόσο αυτήν τη φορά οι Γερμανοί αποφάσισαν να μεταφέρουν το σημαντικό γεγονός στην πόλη που κατασκευάζεται η R18. Η δράση στο φεστιβάλ ξεκινάει στις 6 Ιουλίου και περιλαμβάνει αμέτρητα test rides μοτοσικλετών και scooter, φαγητό, ποτό, μουσική και φυσικά όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Για μια ακόμα χρονιά θα ισχύσει το πρόγραμμα «Riding Without a Licence» το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους αναβάτες να οδηγήσουν για πρώτη φορά μοτοσικλέτα ακόμα και αν δεν έχουν δίπλωμα, πάντα φυσικά με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει μια ειδική ξενάγηση που έχει ετοιμάσει για τους επισκέπτες η BMW Motorrad στο εργοστάσιο του Σπαντάου στο οποίο κατασκευάζεται η R18.

Advertisement

Για τους πιο… γρήγορους, η BMW Motorrad έχει ετοιμάσει ένα event στην πίστα Spreewaldring, πολύ κοντά στο χώρο του φεστιβάλ, στην οποία καλογυαλισμένες S1000RR θα είναι έτοιμες να οδηγηθούν στην πόστα, πάντα με την καθοδήγηση εκπαιδευτών.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στην πίστα θα μπορεί όποιος θέλει να κάνει βόλτα ως συνοδηγός με μια αγωνιστική BMW M2, το αγωνιστικό ταξί όπως το ονομάζει η BMW, στο τιμόνι της οποία θα βρίσκεται επαγγελματίας οδηγός αγώνων. Θυμίζουμε ότι η επίσκεψη στο BMW Motorrad Days 2023 είναι ελεύθερη για το κοινό.

Advertisement

Οι καλύτερες στιγμές του BMW Motorrad Festival 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW Motorrad: Επιστρέφει το ηλεκτρικό σταντ;
BMW Motorrad: Πέντε χρόνια εγγύηση σε μοτοσικλέτες και scooter (+video)
Με ρεκόρ υποδέχεται το επετειακό 2023 η BMW Motorrad

Advertisement