Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Trident 660: Διασκέδαση επί τρία

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Trident 660: Διασκέδαση επί τρία

NEWSMOTO

Triumph Trident 660: Διασκέδαση επί τρία

NEWSMOTO

Τρικύλινδρος κινητήρας με sport επιδόσεις, κορυφαία για την κατηγορία τεχνολογία και προδιαγραφές, όλα σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Το τρίπτυχο της… επιτυχίας για την Triumph εκφράζεται σε μία μοτοσυκλέτα 660 κ.εκ.

Αν ψάχνετε το καλύτερο από όλους (σχεδόν) τους κόσμους της μοτοσυκλέτας (ανταγωνιστική τιμή, σπορ συμπεριφορά, στυλ, και ευέλικτη κίνηση στην πόλη η νέα Trident 660 υπόσχεται πως θα τα κάνει όλα και εμείς σας δίνουμε… τρεις λόγους για να την επιλέξετε:

  1. Η Απόδοση του Τρικύλινδρου Κινητήρα

Το κεντρικό στοιχείο της δύναμης, της ευελιξίας και της απόδοσης της Trident 660 είναι ο κινητήρας των 660κεκ. Ένα τρικύλινδρο μοτέρ Triumph, που προσφέρει την απόλυτη ισορροπία ροπής (που είναι εμφανής από χαμηλά έως ψηλά), η οποία κορυφώνεται στα 67Nm στις 8.000 σ.α.λ., και δύναμης η οποία φτάνει τους 80 ίππους @ 8.900 σ.α.λ. Όσον αφορά την ποιότητα οδήγησης, αυτήν θα την αντιληφθείτε αμέσως στην Trident. Το σαφές κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων έχει βελτιστοποιηθεί για άμεσες αλλαγές στην επιτάχυνση και εύκολη οδήγηση, ενώ ο υποβοηθούμενος συμπλέκτης παρέχει ελαφριά σύμπλεξη που μειώνει την κόπωση, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε περισσότερο.

  1. Κορυφαία για την κατηγορία τεχνολογία στον στάνταρ εξοπλισμό
Advertisement
Advertisement

Τα πολυλειτουργικά όργανα της Trident με έγχρωμη οθόνη TFT παρέχουν όλες τις βασικές πληροφορίες σε μια συμπαγή και λιτή σχεδίαση για εύκολη και γρήγορη αλληλεπίδραση κατά την οδήγηση. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί ειδικά για το προαιρετικό σύστημα συνδεσιμότητας που ταιριάζει σε αξεσουάρ που επιτρέπει πλοήγηση στροφή-προς-στροφή, έλεγχο GoPro, καθώς και αλληλεπίδραση τηλεφώνου και μουσικής μέσω του διακόπτη στο τιμόνι – όλα εμφανίζονται με σαφήνεια στην οθόνη TFT.

Η νέα Trident 660 επωφελείται από τα κορυφαία ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων οδήγησης (Δρόμου και Βροχής) τα οποία προσαρμόζουν τους χάρτες ελέγχου δύναμης και πρόσφυσης της μοτοσικλέτας για μέγιστο έλεγχο από τον αναβάτη. Δείτε για παράδειγμα τη λειτουργία “Βροχής” η οποία ακολουθεί μία ήπια χαρτογράφηση του κινητήρα, ηλεκτρονικό γκάζι (ride-by-wire) για ευκρινή, ακριβή απόκριση του ψεκασμού, ρυθμιζόμενο έλεγχο πρόσφυσης που διαχειρίζεται ισχύ και ροπή όταν χάνεται η πρόσφυση και ABS τελευταίας γενιάς της Triumph για επιπλέον ασφάλεια του αναβάτη.

Ο πλήρης φωτισμός LED παράγει καλύτερη απόδοση για μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη. Ο νέος διακριτικός προβολέας LED 7 ιντσών έχει σχεδιαστεί μοναδικά για την Trident 660, ενώ το συμπαγές και ενσωματωμένο οπίσθιο φως έχει σχεδιαστεί στο σχήμα της πίσω ουράς. Τα λεπτεπίλεπτα αυτο-ακυρώμενα φλας (LED και αυτά) αυξάνουν το υψηλό επίπεδο ευκολίας για τον αναβάτη της Trident 660.

  1. Ευέλικτη, Σπορ & Ασφαλής εμπειρία οδήγησης
Advertisement

Ακολουθώντας την παράδοση των μοτοσικλετών Triumph, η Trident, προσφέρει αίσθηση σιγουριάς στην οδήγηση με εύκολο και χαλαρό χειρισμό, συναρπαστική απόδοση και πάνω  από όλα αξιοπιστία. Με το ελαφρύ βάρος του τιμονιού, έχετε μια σταθερή μοτοσικλέτα που είναι εύκολη και διασκεδαστική στην οδήγηση, ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα υψηλών προδιαγραφών συνδυάζονται τέλεια με τους ελαφριούς σπορ τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών για μέγιστη ευελιξία.

Μόλις ανεβείτε σε αυτή τη μοτοσικλέτα , θα παρατηρήσετε την λειτουργικότητα και την εργονομία οδήγησης. Τα περισσότερα στοιχεία σχετικά με την Trident 660 είναι σχεδιασμένα για να είναι η τέλεια καθημερινή σας μετακίνηση. Η άνετη και πρακτική διπλή σέλα έχει προσβάσιμο ύψος 805 χιλ., ενώ το στενό πλάτος της εμπνέει σιγουριά κατά τη στάση, με εύκολη πρόσβαση στα μαρσπιέ, και μια ρυθμιζόμενη μανέτα φρένου για επιπλέον άνεση μεγαλύτερης διάρκειας.

Advertisement

Ο συνδυασμός ανάρτησης, ελαστικών και φρένων της Trident 660 που προσφέρει μια άνετη, γεμάτη σιγουριά οδήγηση, περιλαμβάνει: Υψηλών προδιαγραφών σύστημα ανάρτησης της Showa (μαύρο ανεστραμμένο πιρούνι με 120 χιλ. διαδρομή, και πίσω αμορτισέρ ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση με 133,5 χιλ) Πολυδιάστατα ελαστικά Michelin «Road 5» τοποθετημένα ως στάνταρ εξασφαλίζοντας απόδοση και εμπιστοσύνη σε βρεγμένο ή και στεγνό οδόστρωμα. Προοδευτική και άμεση δύναμη ακινητοποίησης από το σύστημα πέδησης της Nissin (πλευστές μπροστινές δαγκάνες 2 εμβόλων με δίδυμους δίσκους 310 χιλ και μονή πίσω δαγκάνα & δίσκος).

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα αποκτήσετε με μία ανταγωνιστική τιμή, ξεκινώντας από μόλις 7.990 ευρώ, με χαμηλό κόστος χρήσης (service κάθε 16.000 χλμ), με παγκόσμια εγγύηση απεριόριστης χιλιομετρικής διάρκειας 2 ετών.

Advertisement

Μπορείτε να αποκτήσετε την δική σας Trident σε τέσσερις εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς:

  1. Silver Ice & Diablo Red (με μεγάλο λογότυπο στο ρεζερβουάρ).
  2. Matt Jet Black Matt Silver Ice (με μεγάλο λογότυπο στο ρεζερβουάρ).
  3. Crystal White
  4. Sapphire Black

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Thruxton R «Bulldog»: 139 γυμνά τουρμπίσια άλογα
Triumph TE-1: Ένα project άκρως ηλεκτρικό
Triumph Rocket Black & Triple Black: Περιορισμένης παραγωγής και κατάμαυρα