Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών

NEWSMOTO

Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών

NEWSMOTO

Η Triumph είναι έτοιμη να υποδεχτεί την καινούρια Scrambler 400Χ στοχεύοντας σε νέα ρεκόρ πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

Η ανοδική πορεία της Triumph τα τελευταία χρόνια στις πωλήσεις όπως όλα δείχνουν όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα γιγαντωθεί. Μεγάλο ρόλο σε αυτήν την αναμενόμενη άνοδο θα παίξει σίγουρα η νέα Scrambler 400X που περιμένουμε στην Ελλάδα στις αρχές του 2024.

Η καινούρια μοτοσικλέτα ανεβάζει τον πήχη της κατηγορίας σχεδόν σε όλους τους τομείς. Η δεδομένη ποιότητα της Triumph σε συνδυασμό με την τεχνολογία και την ελκυστική εμφάνιση δίνουν στο νέο Scrambler ένα πλεονέκτημα το οποίο δύσκολα θα μπορέσει ο ανταγωνισμός να κοντράρει.

Advertisement
Advertisement

Η Scrambler 400X σε πρώτη φάση μαγνητίζει τον παρατηρητή με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του ο οποίος πηγάζει από τις αξεπέραστες κλασικές μοτοσικλέτες της Triumph. Οι τροχοί των 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με τα ελαστικά διπλής χρήσης, ο περιπετειώδης χαρακτήρας της και οι «off-road» λεπτομέρειες δημιουργούν ένα ερωτεύσιμο δίκυκλο με έντονο lifestyle.

Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί η Scrambler είναι καινούριος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 398 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 40 ίππους και 37,5 Nm ροπής.Ο ψεκασμός είναι σύγχρονος της Bosch και συνεργάζεται με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για επιπλέον ασφάλεια. Οι αναρτήσεις είναι της Showa και τα φρένα της ByBre, ενώ το πλαίσιο είναι ατσάλινο υβριδικό ράχης με περιμετρικό. Το βάρος είναι στα 179 κιλά και το ρεζερβουάρ χωράει 13 λίτρα καυσίμου.

Advertisement

Η καινούρια μοτοσικλέτα της Triumph αναμένεται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2024 σε ανταγωνιστική τιμή και με πλούσια γκάμα αξεσουάρ.

Advertisement

Δείτε τη νέα Triumph Scrambler 400X.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε πολύ ανταγωνιστική τιμή αναμένεται στην Ελλάδα η Triumph Speed 400 (+video)
Επιτέλους στην πίστα η Triumph MX (+video)
Πόσο χρήσιμο είναι το Active Preload Reduction της Triumph Tiger 1200;

Advertisement