Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επιτέλους στην πίστα η Triumph MX (+video)

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιτέλους στην πίστα η Triumph MX (+video)

NEWSMOTO

Επιτέλους στην πίστα η Triumph MX (+video)

NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες της motocross μοτοσικλέτας της Triumph στην πίστα με αναβάτη τον Ρίκι Καρμικέλ.

Advertisement
Advertisement

Το τρίτο βίντεο teaser της Triumph στο δρόμο προς την παρουσίαση της καινούριας motocross μοτοσικλέτας της είχε να κάνει με οδήγηση. Στο πρώτο βίντεο η ομάδα εξέλιξης των Βρετανών μας είχε δείξει το αλουμινένιο πλαίσιο της μοτοσικλέτας και στο δεύτερο βίντεο είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τον κινητήρα.

Το τρίτο βίντεο ήταν και το πιο… φαρμακερό αφού είδαμε επιτέλους τη μοτοσικλέτα να δοκιμάζεται σε πίστα motocross. Ο Ρίκι Καρμικέλ, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας της Triumph βρέθηκε στην πίστα με την πρωτότυπη motocross των 250 κ.εκ. και είχε παρέα του τον ιδιώτη αναβάτη Έβαν Φέρι.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο αναβάτες ανεβαίνουν στη σέλα των κατάμαυρων μοτοσικλετών και αρχίζουν τη διασκέδαση με άλματα, οριακά στριψίματα και δυνατές επιταχύνσεις δίνοντας σε όλους μια πρώτη γεύση από την χωμάτινη βρετανική μοτοσικλέτα.

Ο Ρίκι Καρμικέλ στη διάρκεια του βίντεο δείχνει ενθουσιασμένος με την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας και αναφέρει σχετικά: «Είναι πολύ ισορροπημένη, τραβάει αρκετά καλά στην έξοδο από τη στροφή και είναι σταθερή. Όταν είσαι μέσα στην αγωνιστική γραμμή μπορείς να πετύχεις την ιδανική στροφή».

Advertisement

Από την άλλη, ο Έβαν Φέρι πρόσθεσε: «Βρήκαν κάτι ιδιαίτερο στο πλαίσιο. Δεν νομίζω ότι έχω νιώσει κάτι αντίστοιχο όπως αυτό».

Δείτε το μικρό βίντεο της Triumph.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Daytona 660: Στα σκαριά το βρετανικό supersport
Πόσο χρήσιμο είναι το Active Preload Reduction της Triumph Tiger 1200;
Δοκιμή: Triumph Tiger Sport 850