Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph: Νέα χειροποίητη σειρά Chrome (+video)

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Triumph: Νέα χειροποίητη σειρά Chrome (+video)

NEWSMOTO

Triumph: Νέα χειροποίητη σειρά Chrome (+video)

NEWSMOTO

Η Triumph παρουσίασε μια συλλεκτική σειρά Chrome σε 10 διαφορετικά κλασικά της μοντέλα για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες εκδόσεις μοντέλων της. Μάλιστα, κάποιες από τις εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων και για έναν μόνο χρόνο, αφού μετά αποσύρονται από την παραγωγή. Λίγο πριν κλείσει ο Οκτώβριος του 2022 οι Βρετανοί αποφάσισαν να παρουσιάσουν ακόμα μια ενδιαφέρουσα σειρά κλασικών μοντέλων με χειροποίητα στοιχεία και άρωμα από το παρελθόν.

Η λέξη Chrome έχει να κάνει με τον χρωματισμό που είχαν ιστορικά μοντέλα της Triumph από το 1937 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Το πρώτο από αυτά ήταν το Speed Twin το οποίο είχε ένα εκθαμβωτικό χρωμιωμένο ρεζερβουάρ, το οποίο συνοδευόταν επίσης από πολλά νίκελ εξαρτήματα. Για να τιμήσει λοιπόν η Triumph τη συγκεκριμένη γκάμα αποφάσισε σε 10 μοντέλα της να δώσει μια ιδιαίτερη, χειροποίητη σχεδιαστική δομή.

Advertisement
Advertisement

Δύο από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν στην γκάμα των συλλεκτικών Chrome είναι τα Rocket 3 R και Rocket 3 GT. Στην περίπτωση του R το ρεζερβουάρ είναι χρωμιωμένο και συνοδεύεται από μαύρες πινελιές, ενώ στην έκδοση GT οι επιπλέον πινελιές είναι κόκκινες.

Στη σειρά των Bonneville η Triumph έχει χρησιμοποιήσει τα T120, T100, Bobber και Speedmaster τα οποία έχουν το χαρακτηριστικό νίκελ ρεζερβουάρ με διάφορους χρωματισμούς που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Advertisement

Στην περίπτωση της Speed Twin 900, εκτός από τον χρωματισμό, έχουμε και ένα ιδιαίτερο σήμα της μοτοσικλέτας το οποίο είναι μεταλλικό και τριγωνικό. Η σειρά των Scrambler έχει να κάνει με τα 900 και 1200XC, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι το Thruxton RS το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του πρώτου μοντέλου με μαύρες πινελιές και κάλυμμα σέλας από το παρελθόν. Η σειρά Chrome της Triumph θα είναι διαθέσιμη για έναν χρόνο.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της σειράς Chrome.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Daytona Moto2 765: Πιο κοντά στα Grand Prix δεν γίνεται
Δοκιμή: Triumph Trident 660
Μυστική αποστολή Triumph Speed Triple 1200RR

Advertisement