Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μυστική αποστολή Triumph Speed Triple 1200RR

Ελλάδα 11:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστική αποστολή Triumph Speed Triple 1200RR

NEWSMOTO

Μυστική αποστολή Triumph Speed Triple 1200RR

NEWSMOTO

Η Triumph γιορτάζει τα 60 χρόνια του θρυλικού Βρετανού πράκτορα James Bond 007 με μια εντυπωσιακή έκδοση της Speed Triple 1200 RR.

Advertisement
Advertisement

Λίγες ημέρες πριν η Triumph αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία την πρωτότυπη μοτοσικλέτα που κατασκεύασε για τις ανάγκες της ταινίας James Bond «No Time To Die». Η πώληση της συγκεκριμένης Scrambler 1200 δεν έγινε τυχαία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καθώς η Triumph με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τα 60 χρόνια από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Βρετανός πράκτορας στη μεγάλη οθόνη.

Στο πλαίσιο της Intermot στην Κολωνία, η Triumph συνέχισε τις εορταστικές εκδηλώσεις της συνεργασίας της με τη σειρά ταινιών James Bond, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση της εκρηκτικής Speed Triple 1200 RR. Η Bond Edition έχει έναν μοναδικό μαύρο χρωματισμό ο οποίος έγινε σήμα κατατεθέν των 25 ταινιών τα 60 προηγούμενα χρόνια. Στα γραφικά δεσπόζει το λογότυπο 007 στο ρεζερβουάρ συνοδευόμενο από το νούμερο 60 που συμβολίζει τα χρόνια παρουσίας του Bond στους κινηματογράφους, ενώ χειροποίητη είναι η χαρακτηριστικό χρυσή γραμμή.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός φέρινγκ υπάρχει η χαρακτηριστική κάνη όπλου, ενώ χρυσά είναι τα λογότυπα και οι λεπτομέρειες. Η μοτοσικλέτα θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 μονάδες και θα συνοδεύεται από ειδικό κάλυμμα μοτοσικλέτας με το σχέδιο του James Bond και πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Στην τιμονόπλακα θα υπάρχει επίσης πλακέτα με αριθμημένη την έκδοση της μοτοσικλέτας.

Όσο για τα τεχνικά στοιχεία της μοτοσικλέτας, αυτά παραμένουν ανέπαφα. Το σπορ μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.160 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 180 ίππους και 125 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι ηλεκτρονικές, ημιενεργητικές της Ohlins (Smart EC 2.0) και τα φρένα από την κορυφαία σειρά της Brembo με σύστημα ABS στροφής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Triumph «κατεβαίνει» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross
Δύο θρύλοι των αγώνων ταξιδεύουν «Down Under» με Triumph Tiger 1200 (+video)
Είναι η Bobber η πιο όμορφη classic της Triumph; (+video)

Advertisement