Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το τρίτροχο Kymco CV3 προ των πυλών

Ελλάδα 22:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το τρίτροχο Kymco CV3 προ των πυλών

NEWSMOTO

Το τρίτροχο Kymco CV3 προ των πυλών

NEWSMOTO

Έτοιμο να ριχτεί στη μάχη της αγοράς τρίτροχων scooter είναι το CV3 της Kymco με πλούσιο εξοπλισμό και δυναμικές επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Διανύουμε τον 5ο χρόνο από τότε που η Kymco παρουσίασε στο κοινό το πρώτο της τρίτροχο scooter και όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα να φτάσει επιτέλους στα καταστήματα. Το CV3, εκτός από το γεγονός ότι είναι το πρώτο τρίτροχο scooter της μάρκας, έχει και άλλα στοιχεία που το κάνουν να πρωτοπορεί όπως ο δικύλινδρος κινητήρας και το αλουμινένιο πλαίσιο.

Το Kymco CV3 είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του πολύ επιτυχημένου AK 550. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 550 κ.εκ. (G5-SC) ο οποίος αποδίδει 51 ίππους και χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο scooter. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο με κατανομή βάρους 50/50, ενώ αναρτήσεις και φρένα (3 δίσκους) φέρουν την σφραγίδα της Kymco.

Advertisement
Advertisement

Η Kymco στοχεύει σε εκείνους που θέλουν να προσθέσουν ευκολία και πολυτέλεια στις καθημερινές τους μετακινήσεις και θέλουν να αφήσουν το αυτοκίνητο στο σπίτι. Άλλωστε, το CV3 μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Στο κομμάτι του εξοπλισμού, το Kymco CV3 διαθέτει οθόνη TFT 6 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων, σύστημα συνδεσιμότητας Noodoe, σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού, θερμαινόμενα grid, δυνατότητα κλειδώματος της εμπρός ανάρτησης και σύστημα Multi Fit για ποικιλία στις μεταφορές αντικειμένων. Το CV3 αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα με την τιμή ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί.

Advertisement

Βίντεο του CV3 της Kymco.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με ιταλικό design το νέο Kymco Agility S 200i
Δοκιμή: KYMCO DTX 360 (+video)
Συνεργασία Harley-Davidson και Kymco