Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με ιταλικό design το νέο Kymco Agility S 200i

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ιταλικό design το νέο Kymco Agility S 200i

NEWSMOTO

Με ιταλικό design το νέο Kymco Agility S 200i

NEWSMOTO

Η Kymco παρουσίασε την αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς scooter Agility S.

Advertisement
Advertisement

Το Agility της Kymco είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα scooter στη χώρα μας έχοντας κατακτήσει το κοινό με την εμφάνιση, την ποιότητα και την οικονομία στις μετακινήσεις που προσφέρει. Μετά από το προσιτό Agility S 125 έρχεται η σειρά του μεγαλύτερου Agility S 200 να αναλάβει δράση και να κατακτήσει την αγορά έχοντας καλύτερες επιδόσεις και πλουσιότερο εξοπλισμό χωρίς να απαρνηθεί τα συστατικά που το έχουν κάνει τόσο αγαπητό.

Το scooter της Kymco ακολουθεί την σχεδιαστική ιταλική συνταγή που έχουμε συνηθίσει με έμφαση στην κομψότητα και την νεανική φινέτσα. Τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα εμπρός είναι full LED και συνοδεύονται από προσεγμένα αεροδυναμικά πλαστικά τα οποία προσφέρουν καλή προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Στο πίσω μέρος ο φωτισμός είναι πιο hightech με την ουρά να θυμίζει τα μεγαλύτερα σπορ μοντέλα της μάρκας, ενώ στον σχεδιασμό βρίσκει κανείς πολλές γωνίες και «νεύρα» που τονίζουν τον επιθετικό χαρακτήρα του scooter.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Agility S 200 είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 163 κ.εκ. ο οποίος έχει βελτιωθεί σε αρκετά σημεία από την Kymco. Η απόδοσή του είναι 11,6 ίππους και 11,8 Nm ροπής και χάρη στον μελετημένο ψεκασμό η κατανάλωση διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα της τάξης των 3 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα. Η Kymco έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα ευέλικτο και εύχρηστο οδηγικό σύνολο τοποθετώντας ένα στιβαρό πλαίσιο και ποιοτικές αναρτήσεις. Το πακέτο των αναρτήσεων αποτελείται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο σε κάθε τροχό που συνοδεύονται από σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος του scooter είναι μόλις 126 κιλά.

Στον τομέα της εργονομίας και του εξοπλισμού το Agility παρουσιάζεται πάνοπλο έχοντας επίπεδο πάτωμα και χώρο αποθήκευσης για ένα κράνος, θύρα φόρτισης USB και 12V, LCD οθόνη πληροφοριών και γάντζο μεταφοράς χειραποσκευών. Η τιμή του Agility S 200 είναι στα 2.995 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στους χρωματισμούς Petrol/Blue, Golden Grey και Graphite Matt.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Kymco Agility S 125 Euro5
Δοκιμή: KYMCO DTX 360 (+video)
Συνεργασία Harley-Davidson και Kymco