Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Συνεργασία Harley-Davidson και Kymco

Ελλάδα 2:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία Harley-Davidson και Kymco

NEWSMOTO

Συνεργασία Harley-Davidson και Kymco

NEWSMOTO

H Harley-Davidson ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι προχώρησε σε νέα συνεργασία με την Kymco αλλά και την δημιουργία του εμπορικού ονόματος LVW (LiveWire).

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία ξεκινά μερικά χρόνια πίσω, όταν οι βασικοί μέτοχοι της Harley Davidson αποφάσισαν να διώξουν τον πρόεδρο της εταιρείας που είχε επενδύσει στην δημιουργία ανατρεπτικών μοντέλων για τα δεδομένα της αμερικάνικης εταιρείας. Αυτή η απόφαση οδήγησε να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή εταιρεία με το όνομα Livewire όπου θα ασχολείται αποκλειστικά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. 

H LiveWire είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και είναι μια εντελώς ξεχωριστή εταιρεία στην οποία εργάζεται εξειδικευμένο προσωπικό. και η συνεργασία με την Kymco, που, είναι ξεχωριστής σημασίας.

Η συνεργασία και η παρουσία της Kymco σε αυτό το σχήμα δεν είναι τυχαία, καθώς η Kymco είναι από τους πρωτοπόρους στην ηλεκτροκίνηση επενδύοντας στην τεχνολογία των ηλεκτροκίνητων scooter και μοτοσυκλετών μέσα από το δικό της πρόγραμμα iONEX.

Advertisement
Advertisement

Ο Jochen Zeitz, πρόεδρος και CEO της Harley-Davidson δήλωσε: «Η σημερινή ανακοίνωση είναι ιστορική, με την LiveWire να γίνεται η πρώτη βιομηχανία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στις ΗΠΑ η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Έχοντας την ιστορία των 118 ετών της Harley-Davidson, στόχος της LiveWire είναι να γίνει η πιο ποθητή εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στον κόσμο. Η κίνηση αυτή θα δώσει στην LiveWire την ελευθερία να χρηματοδοτήσει την εξέλιξη μοτοσυκλετών και να επιταχύνει τα νέα μοντέλα, κερδίζοντας από τις δυνατότητες μεγάλης παραγωγής και διακίνησης των συνεργατών Harley-Davidson και Kymco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Ionex e-scooter: Νέο ηλεκτρικό brand από την Kymco
Harley-Davidson: Η ηλεκτρική Livewire, ταξιδεύει στην άκρη της Γης (+video)
Παρουσιάστηκε επίσημα η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα LiveWire One