Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της Harley Davidson

Ελλάδα 2:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της Harley Davidson

NEWSMOTO

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της Harley Davidson

NEWSMOTO

Η Harley Davidson σχεδιάζει ένα φαντασμαγορικό θεματικό πάρκο στην πόλη που αγωνίζεται ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Advertisement
Advertisement

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2022 η Harley Davidson προχώρησε σε μια σημαντική συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες του Μιλγουόκι. Σκοπός της συνάντησης ήταν η εκμετάλλευση ενός χώρου ο οποίος χρησίμευε ως πάρκινγκ εργαζομένων τα προηγούμενα χρόνια και πλέον είχε μείνει ανεκμετάλλευτο λόγο της αύξησης της εργασίας από το σπίτι.

Πριν από μερικές ημέρες, η Harley Davidson μαζί με την εταιρεία σχεδιασμού Heatherwick Studio, παρουσίασαν μια ολοκληρωμένη πρόταση που αφορά τη διαμόρφωση της συγκεκριμένης περιοχής. Το σχέδιο αφορά ένα τεράστιο θεματικό πάρκο το οποίο θα αφορά τόσο τους εργαζόμενους της Harley Davidson όσο και όλους τους ανθρώπους που θα θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν.

Advertisement
Advertisement

Στην καρδιά του πάρκου συναντάει κανείς έναν πολυχρηστικό αμφιθεατρικό χώρο ο οποίος ονομάζεται Hub. Εκεί, υπάρχει χώρος στάθμευσης για περίπου 700 μοτοσικλέτες με τους αναβάτες τους να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν κάθε δρώμενο που πραγματοποιείται στην κεντρική σκηνή του αμφιθεατρικού πάρκινγκ. Για την κατασκευή θα χρησιμοποιηθούν δέκα διαφορετικοί τύπου τοπικής πέτρας, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχουν 120 ήδη φυτών και δέντρων.

Το Harley Davidson Foundation θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του πάρκου, αλλά θα υπάρχει δυνατότητα χορηγιών και δωρεών από οποιονδήποτε θελήσει να συνεισφέρει στο σχέδιο. Το Στούντιο Heatherwick θα αναλάβει την επίβλεψη του έργου στο τεχνικό κομμάτι, ενώ τοπικές εταιρείες όπως η HGA και η Greenfire Management Services θα βοηθήσουν στην κατασκευή.

Advertisement

Ο CEO της Harley Davidson Jochen Zeitz, ο οποίος ευθύνεται για την αναγέννησης της μάρκας μετά από τις οικονομικές περιπέτειας των περασμένων ετών, δήλωσε: «Το Μιλγουόκι είναι το μέρος που με περηφάνια ονομάζουμε σπίτι μας για 120 χρόνια. Θέλουμε η Harley Davidson να έχει σημαντική παρουσία στο Μιλγουόκι, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και τους πελάτες. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά του Harley Davidson Foundation και τη συμμετοχή του στο σχέδιο, που έχει μαζέψει σχεδόν 30 εκ. δολάρια από το 2020».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιβεβαίωση για τον ερχομό της Harley Davidson Pan America 975
Η Harley Davidson μπαίνει στα e-bikes!
Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track