Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track

NEWSMOTO

Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track

NEWSMOTO

Η Αμερικανική φίρμα παρουσίασε μια νέα σειρά χρωματισμών τιμώντας το αγωνιστικό XR750 των αγώνων flat track.

Advertisement
Advertisement

Από τότε που ο Jochen Zeitz ανέλαβε τα ηνία της Harley Davidson πριν από περίπου δύο χρόνια, η εταιρεία έχει ξαναβρεί τη χαμένη της έμπνευση. Η (σωστή) στροφή της εταιρείας από το Μιλγουόκι στις ρίζες της έκανε ξανά τους φίλους της μάρκας να ενδιαφερθούν για τις μοτοσικλέτες και τα νέα μοντέλα που ακολουθούν τη δομή των κλασικών cruiser της μάρκας.

Για το 2022 η Harley Davidson παρουσίασε ακόμα μια σειρά μοντέλων την οποία ονομάζει Apex. Η σειρά Apex αφορά τα τουριστικά μοντέλα της μάρκας τα οποία έχουν ιδιαίτερο χρωματισμό που αντλεί την έμπνευσή του από τους αγώνες flat track. Η αμερικανική φίρμα έχει σημαντική ιστορία στο συγκεκριμένο είδος αγώνων έχοντας κατασκευάσει τη νικητήρια XR750 η οποία για πολλά χρόνια κυριαρχεί στις χωμάτινες οβάλ πίστες.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα στα οποία εφάρμοσε η Harley Davidson τον ιδιαίτερο χρωματισμό είναι τα Road Glide Special, Road Glide Limited, Street Glide Special και Road King Special. Βασικό χαρακτηριστικό του χρωματισμού είναι οι πορτοκαλί ρίγες στη μάσκα, το ρεζερβουάρ, τα πλαϊνά πλαστικά και τις βαλίτσες του κάθε μοντέλου. Οι μοτοσικλέτες είναι βαμμένες σε μαύρο και γκρι, ενώ σε αρκετά σημεία χρησιμοποιείται η τεχνική Bar & Shield την οποία συναντάμε μόνο στα αγωνιστικά μοντέλα της μάρκας.

Για την ενίσχυση των συγκεκριμένων εκδόσεων η Harley Daidson έχει βγάλει και μια ειδική σειρά αξεσουάρ Bronze που θα ανεβάσουν επίπεδο τις συγκεκριμένες μοτοσικλέτες. Το κορυφαίο από τα μοντέλα της σειράς Apex είναι η Ultra Limited η οποία φέρει όλα τα αξεσουάρ τουρισμού της εταιρείας βαμμένα στον ειδικό χρωματισμό, κινητήρα 1.868 κ.εκ. με απόδοση ροπής 164Nm, κορυφαία ηλεκτρονικά υποβοήθησης της οδήγησης και κορυφαία συστήματα ασφάλειας του αναβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Harley Davidson μπαίνει στα e-bikes!
Sportster νέας εποχής για τη Harley Davidson
Η Harley-Davidson αποσύρεται από τη Ρωσία