Mobility

Η Harley Davidson μπαίνει στα e-bikes!

Ελλάδα 4:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Harley Davidson μπαίνει στα e-bikes!

Mobility

Η Harley Davidson μπαίνει στα e-bikes!

Mobility

Η μάρκα eBike της Harley-Davidson, Serial 1, παρουσίασε πρόσφατα τη δεύτερη γενιά προϊόντων της και συνεργάστηκε με την Google για αυτά.

Advertisement
Advertisement

 

Τα /CTY και BASH/MTN eBikes συνδυάζουν συνδεσιμότητα με τεχνογνωσία σε δύο τροχούς.

Με δυνατότητα να φτάσει ως και τα 45 χλμ./ώρα στην έκδοση Rush/CTY Speed, το μοντέλο εκτός δρόμου Bash/MTN έχει τελική 32 χλμ/ώρα χάρη σε έναν κινητήρα που παράγει 90 Nm ροπής, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή του Karman Ghia.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτή τη μορφή το Mountain Bike (χωρίς ανάρτηση), θα περιοριστεί σε μόλις 1.050 κομμάτια, με τα 525 να πηγαίνουν στις ΗΠΑ και τα υπόλοιπα 525 να διατίθενται προς πώληση στην Ευρώπη.

«Less is more», είναι το σύνθημα του Aaron Frank, Brand Director της Serial 1. «Αυτή είναι η υπόσχεση της BASH/MTN. Χωρίς ανάρτηση, χωρίς περίπλοκο σύστημα μετάδοσης κίνησης — μόνο δύο τροχοί, μία ταχύτητα και ένας σκοπός: Η απόλυτη σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και το μονοπάτι. Όσο λιγότερο ανησυχείτε για τη διαχείριση της τεχνολογίας, τόσο περισσότερο μπορείτε να εστιάσετε στην απόλαυση κάθε διαδρομής

Advertisement

Το ηλεκτρικό ποδήλατο έχει μεγάλα ελαστικά Michelin E-Wild, σέλα SR Suntour NCX, που απορροφά τους κραδασμούς. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά ισχυρά τετραπίστονα υδραυλικά δισκόφρενα TRP και βαφή Yucca Tan με γραφικά επηρεασμένα από τα γκράφιτι.

Advertisement

Το μυστικό της Serial 1, είναι η συνεργασία με την Google για να προστεθούν πολλές συνδεδεμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα οι ιδιοκτήτες μπορούν να βρουν το ποδήλατό τους όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο χάρη στο «Pinpoint Mode».

Ο σχεδιασμός διαδρομής γίνεται ευκολότερος με την πλοήγηση στροφή προς στροφή μέσω των Χαρτών Google και μπορείτε να λάβετε στο smart phone σας μια εικόνα των προσπαθειών σας μετά τη διαδρομή με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που συλλέγονται από την Google. Το ποδήλατο διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο USB-C για να φορτίζει το τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε. Οι τιμές κυμαίνονται από 3.565 ευρώ για το γυμνό MOSH/CTY και φτάνουν ως τα 5.250 ευρώ για το υψηλής απόδοσης RUSH/CTY Speed.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με e-bikes και e-scooters η κινητικότητα στην Αθήνα!
Ποιο νησί είναι ιδανικό για διακοπές με ηλεκτρικό ποδήλατο!
Ποιότητα ζωής – Τα 9 σημεία της ευζωίας με ένα e-bike