Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το… δαιμονισμένο κράνος του Fabio Quartararo

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το… δαιμονισμένο κράνος του Fabio Quartararo

NEWSMOTO

Το… δαιμονισμένο κράνος του Fabio Quartararo

NEWSMOTO

Η HJC παρουσίασε το νέο κράνος ρεπλίκα του πρωταθλητή MotoGP, Fabio Quartararo.

Advertisement
Advertisement

Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Fabio Quartararo καθώς ο Γάλλος αναβάτης δεν κατάφερε να διατηρήσει το στέμμα του πρωταθλητή στο MotoGP. Ο αναβάτης της Yamaha πάλεψε με τα θηρία της Ducati και βγήκε χαμένος κάτι που ζορίστηκε να αποδεχτεί αφού οδήγησε όλη τη χρονιά πάνω από το 100% των δυνατοτήτων του.

Το 2023 ωστόσο είναι μια νέα χρονιά για τον Quartararo και αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στις συνεργασίες του. Από την αρχή του χρόνου λοιπόν ο Γάλλος άφησε την αμερικανική Scorpion που τον προμήθευσε με κράνη και μετακόμισε στην HJC.

Advertisement
Advertisement

Η κορεατική μάρκα είναι από τις πιο σημαντικές στον κόσμο των αγώνων με σημαντικές συνεργασίες με πολλούς πρωτοκλασάτους αναβάτες MotoGP. Η HJC δεν έχασε χρόνο και μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη ρεπλίκα κράνους του πρωταθλητή Fabio Quartararo.

Το νέο μοντέλο ανήκει στην οικογένεια των RPHA 1 της HJC που είναι η κορυφαία σε τεχνολογία και ποιότητα σειρά προϊόντων της εταιρείας. Το μοντέλο έχει πιστοποίηση της FIM για αγωνιστική χρήση και ακολουθεί τις νέες αυστηρές προδιαγραφές ECE 22.06, ενώ τα υλικά κατασκευής είναι ανθρακονήματα και fiberglass.

Advertisement

Όσο για τον σχεδιασμό, εδώ την πινελιά του έχει βάλει ο Quartararo τοποθετώντας τον χαρακτηριστικό «δαίμονα» στο πάνω μέρος. Στα πλευρικά δεσπόζει το λογότυπο της Monster Energy, αλλά και της BS Battery, ενώ στο πίσω μέρος ένα μεγάλο νούμερο #20 κλέβει την παράσταση. Το νέο κράνος του Γάλλου στη Γερμανία κοστίζει 1.000 ευρώ και είναι διαθέσιμο ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της HJC.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Test 3η ημέρα: Italian job
Τρένο… θα πάει και φέτος η Ducati στο MotoGP
Θρύλος του MotoGP σχεδιάζει δικό του supercar