NEWSMOTO

Το άγαλμα της MV Agusta (+video)

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το άγαλμα της MV Agusta (+video)

NEWSMOTO

Το άγαλμα της MV Agusta (+video)

NEWSMOTO

Η MV Agusta αφιερώνει έξι Superveloce σε έναν πολύ διάσημο γλύπτη.

Advertisement
Advertisement

Το κεντρικό μότο της MV Agusta είναι το Motorcycle Art θέλοντας να δείξει την σχεδιαστική μοναδικότητα των μοντέλων της που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα των δύο τροχών. Η ιταλική μάρκα έχει εμπνεύσει κατά καιρούς πολλούς καλλιτέχνες και η νέα της συνεργασία με τον γλύπτη Ντάνιελ Αρσάμ μας φέρνει ένα ακόμα δείγμα υψηλής τέχνης.

Η βάση που ενέπνευσε τον Ντάνιελ Αρσάμ είναι η Superveloce η οποία πραγματικά από μόνη της είναι μια μοναδική μοτοσικλέτα. Η Superveloce του Αρσάμ είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα για να θυμίζει ένα άγαλμα και σε τρία σημεία έχει χρησιμοποιήσει μια τεχνική που μοιάζει η μοτοσικλέτα να έχει σκαλιστεί σαν να ήταν μάρμαρο.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα σημεία βρίσκονται στο εμπρός μέρος του φέρινγκ, στα πλευρικά φέρινγκ και στην ουρά της μοτοσικλέτας. Η MV Agusta παρουσίασε το συγκεκριμένο μοντέλο στο Art Basel στο Μαιάμι και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν μόλις έξι αντίτυπα διαθέσιμα για το κοινό. Με λίγα λόγια, μην περιμένετε να δείτε στους δρόμους της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης την MV Agusta Superveloce Arsham.

Τεχνικά η μοτοσικλέτα δεν έχει αλλαγές σε σχέση με το νορμάλ μοντέλο. Ο κινητήρας είναι τρικύλινδρος σε σειρά 800 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 147 ίππους. Το πλαίσιο είναι χωροδικτύωμα, οι αναρτήσεις της Marzocchi και της Sachs και τα φρένα της Brembo. Η τιμή της «καλλιτεχνικής» MV Agusta δεν έγινε γνωστή.

Advertisement

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Superveloce Arsham.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η MV Agusta αφιέρωσε το νέο της adventure στον Έντι Οριολί
Επετειακή MV Agusta Superveloce 98 Limited
Μια MV Agusta αφιερωμένη στον «Καθεδρικό της Ταχύτητας»