Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το 2024 θα βρει την Triumph με ένα ολοκαίνουριο supersport

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2024 θα βρει την Triumph με ένα ολοκαίνουριο supersport

NEWSMOTO

Το 2024 θα βρει την Triumph με ένα ολοκαίνουριο supersport

NEWSMOTO

Η Triumph προετοίμασε το έδαφος για την έλευση ενός νέου μοντέλου το πρώτο δεκαήμερο του 2024.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να έχουμε μπει σε εορταστική διάθεση ωστόσο κάποιοι κατασκευαστές μοτοσικλέτας, ακόμα και αυτήν την περίοδο δε σταματούν να δουλεύουν πάνω σε νέα μοντέλα. Η Triumph για παράδειγμα αποφάσισε δέκα ημέρες πριν κλείσει το 2023 να ανακοινώσει το πρώτο της μοντέλο για το 2024 δίνοντας στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα.

Η ενημέρωση από την Triumph αφορά μία ημερομηνία, μία εικόνα σπορ μοτοσικλέτας από μπροστά, μια εικόνα με το λογότυπο «660» και μια λεζάντα η οποία αναγράφει «Οι Κανόνες είναι έτοιμοι να αλλάξουν». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μοντέλου θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου του 2024 και θα γίνει διαδικτυακά.

Advertisement
Advertisement

Από τις εικόνες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η μοτοσικλέτα θα ανήκει στην οικογένεια των 660 της Triumph και θα προστεθεί την κατηγορία των supersport. Με άλλα λόγια στις 9 Ιανουαρίου η Triumph θα αποκαλύψει την τρίτη μοτοσικλέτα στα 660cc που θα είναι η Daytona 660 και θα έρθει να τοποθετηθεί δίπλα στις Tiger Sport 660 και Trident 660.

Advertisement

Σχεδιαστικά το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι η μάσκα εμπρός η οποία έχει δύο LED φωτιστικά σώματα που θυμίζουν τις παλαιότερες γενιές των Daytona. Όσο για το τεχνικό κομμάτι, εκεί αναμένεται να μην έχουμε σημαντικές αλλαγές με την Daytona να ακολουθεί τη δομή της Trident. Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 660 κ.εκ. έχει απόδοση 81 ίππους και 64 Nm ροπής, οι αναρτήσεις είναι της Showa και τα φρένα της Nissin.

Advertisement

Απολαύστε λοιπόν τις γιορτές σας γιατί αμέσως μετά το 2024 θα ξεκινήσει πολύ δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Tiger Sport 660: Βάζει τέλος στους συμβιβασμούς
Triumph Tiger 1200: Η μεγάλη των Tiger σχολή
Μια Triumph Street Triple RS για τον πρωταθλητή Moto2

Advertisement