Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια Triumph Street Triple RS για τον πρωταθλητή Moto2

Ελλάδα 20:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Triumph Street Triple RS για τον πρωταθλητή Moto2

NEWSMOTO

Μια Triumph Street Triple RS για τον πρωταθλητή Moto2

NEWSMOTO

Η Triumph έκανε δώρο την εκρηκτική Street Triple RS 765 στο ανερχόμενο ταλέντο Πέδρο Ακόστα.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί στις δοκιμές της Βαλένθια μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος ο Μαρκ Μάρκεθ να μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ωστόσο πολλά ήταν τα βλέμματα που στράφηκαν πάνω στον Πέδρο Ακόστα. Ο νεαρός Ισπανός κατάκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Moto2 το 2023 και το 2024 θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη σέλα της GasGas της Tech3 για δοκιμές με τη νέα του μοτοσικλέτα προσαρμόστηκε άμεσα και έκανε πολλά κεφάλια να ενδιαφερθούν για το νούμερο 31.

Ο Ακόστα το 2024 αναμένεται να είναι ανάμεσα στους αναβάτες που θα μας απασχολήσουν στη μεγάλη κατηγορία καθώς πολλοί πιστεύουν ότι έχουμε να κάνουμε με έναν νέο Μάρκεθ, τουλάχιστον όσον αφορά το ωμό ταλέντο στη σέλα της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός, εκτός από την κατάκτηση του τίτλου της Moto2, δέχτηκε ακόμα ένα σημαντικό δώρο από την Triumph. Δια χειρός Στιβ Σερζέντ, Επικεφαλής της Triumph Motorcycles, o Πέδρο Ακόστα παρέλαβε μια καλογυαλισμένη Street Triple 765 RS ως βραβείο για την κατάκτηση της κορυφής στο Triumph Triple Trophy. Το Triple Trophy έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία ως επιβράβευση για τους καλύτερους της χρονιάς λαμβάνοντας υπόψη τους τομείς των Pole Position, των Ταχύτερων Γύρων και της Καλύτερης Προόδου στη διάρκεια ενός αγώνα.

Το βραβείο είναι μια Triumph Street Triple RS 765 το οποίο παρέλαβε ο Ακόστα μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός δεν έχει πάρει ακόμα δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας στην Ισπανία. Δήλωσε ωστόσο ότι σύντομα θα το έχει στα χέρια του και ανυπομονεί να κάνει μερικά έντο και μερικές σούζες με τη βρετανική μοτοσικλέτα!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γλυκάθηκε η Triumph με τα 400άρια
Triumph: Και το όνομα αυτής… TF 250-X (+video)
Δυνατές προσφορές από την Triumph

Advertisement