Live Κίνηση
Περισσότερα
TRIUMPH 2023 OFFERS

Triumph Tiger Sport 660: Βάζει τέλος στους συμβιβασμούς

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Tiger Sport 660: Βάζει τέλος στους συμβιβασμούς

TRIUMPH 2023 OFFERS

Triumph Tiger Sport 660: Βάζει τέλος στους συμβιβασμούς

TRIUMPH 2023 OFFERS

Η απόκτηση της απόλυτης all around μοτοσικλέτας της Triumph γίνεται πλέον πιο εύκολη από ποτέ με τη μοναδική end of season προσφορά της βρετανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ξυπνάς το πρωί και έχεις όρεξη να κάνεις ένα μικρό ταξίδι στην αγαπημένη σου επαρχιακή πόλη, αλλά στο γκαράζ σου έχεις παπί. Θέλεις να κατέβεις στο κέντρο για μια γρήγορη δουλειά, αλλά στο πάρκινγκ σου βρίσκεται ένα δυσκίνητο adventure. Σε καλούν οι «γρήγοροι» φίλοι σου να πάτε μια γρήγορη βόλτα στην αγαπημένη επαρχιακή διαδρομή, αλλά σε περιμένει το scooter σου. Θέλεις να βγεις μια βραδινή χαλαρή βόλτα με το φίλο ή τη φίλη σου, αλλά το supersport στο γκαράζ σου είναι μονόσελο.

Σε αυτή την αέναη και διαχρονική πάλη των αναβατών έρχεται να βάλει τέλος η Triumph με την πολυτάλαντη Tiger Sport 660. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα η οποία χωρίς συμβιβασμούς μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες μετακίνησης και διασκέδασης του σύγχρονου αναβάτη έχοντας ως παρακαταθήκη την ποιότητα και την ανώτερη τεχνολογία της Triumph.

Advertisement
Advertisement

 

Για να κάνει ακόμα πιο πικάντικη την απόκτηση της Tiger Sport 660 η Triumph δημιούργησε μια ειδική προσφορά η οποία θα ισχύσει μέχρι το τέλος του 2023. Για λίγο ακόμα λοιπόν, όσοι θέλουν μια μοτοσικλέτα που θα δώσει άμεσες και ουσιαστικές λύσεις σε κάθε είδους μετακίνηση μπορούν να αποκτήσουν την Tiger Sport 660 με όφελος 700 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με ένα κατάστημα του δικτύου της Triumph.

Advertisement

Την Triumph Tiger Sport 660 παλαιότερα θα την κατατάσσαμε στην κατηγορία των all-around. Τώρα όμως θα την τοποθετήσουμε στην πιο φρέσκια κατηγορία των sport adventure έχοντας ακόμα περισσότερα στοιχεία να προσφέρει στον αναβάτη.

Advertisement

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η Tiger Sport 660 ακολουθεί μια μοντέρνα, σπορ φιλοσοφία η οποία συνοδεύεται από μικρές διαστάσεις και αυξημένη εργονομία. Η μελετημένη θέση οδήγησης δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να απολαύσει ανεπηρέαστος τόσο τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, όσο και τις εξορμήσεις στην επαρχία, με άνεση και καλή ορατότητα.

Στο επίκεντρό της βρίσκεται ο τρικύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 660 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 81 ίππους στις 10.250 σ.α.λ. και 64 Nm ροπής στις 6.250 σ.α.λ. Ο έλεγχος του γκαζιού είναι ηλεκτρονικός (Ride-by-Wire) και η Triumph έχει φροντίσει να εξοπλίσει την Tiger με δύο επιλογές οδήγησης και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control).

Advertisement

Με το κορυφαίο μηχανικό σύνολο συνεργάζεται το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο και οι ποιοτικές αναρτήσεις για να δώσουν μια οδηγική συμπεριφορά που θα ζήλευαν πολλές adventure και σπορ μοτοσικλέτες. Πιο συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. της Showa εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω, επίσης της Showa, με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα είναι εξίσου ποιοτικά με δίσκους 310 χιλ. εμπρός, δαγκάνες της Nissin και ABS.

Ο εξοπλισμός της Tiger Sport 660 είναι από τους πιο ολοκληρωμένους στην κατηγορία με τη μοτοσικλέτα να διαθέτει LED φώτα, ψηφιακή οθόνη TFT με πολλαπλές ενδείξεις, τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών, ρεζερβουάρ 17,2 λίτρων και στάνταρ ελαστικά Michelin Road 5. Στον προαιρετικό εξοπλισμό η μοτοσικλέτα διαθέτει σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να μπαίνεις σε ψευτοδιλήμματα. Αν θέλεις να ξυπνάς το πρωί και να ακολουθείς όποια διαδρομή θέλεις χωρίς συμβιβασμούς και προβληματισμούς, τότε η Triumph Tiger Sport 660 είναι η επόμενη μοτοσικλέτα σου. Επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου της Triumph και δες από κοντά την ταλαντούχα μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με τα Triumph Speed 400 και Scrambler 400X στην Ελλάδα
Δυνατές προσφορές από την Triumph
Αποστολή newsmoto: Η Triumph έφερε στο Μιλάνο το νέο Tiger 900