Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το πιο προσιτό scooter της Yamaha (+video)

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το πιο προσιτό scooter της Yamaha (+video)

NEWSMOTO

Αυτό είναι το πιο προσιτό scooter της Yamaha (+video)

NEWSMOTO

Το Yamaha D’elight παραμένει η πιο οικονομική και συνάμα η πιο στιλάτη λύση αστικής μετακίνησης στην γκάμα της Yamaha.

Advertisement
Advertisement

Το 2022 τα φώτα της δημοσιότητας της Yamaha έπεσαν σε δύο πολύ σημαντικά μοντέλα στην κατηγορία των scooter, το νέο TMAX και το NMAX 125. Πίσω όμως από αυτά τα δύο μοντέλα κρυβόταν ένα ακόμα μικρό scooter το οποίο στην πραγματικότητα είχε εξίσου μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον και από τα δύο παραπάνω μοντέλα.

Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι το D’elight είναι ένα scooter που δεν του δόθηκε η κατάλληλη προσοχή, κάτι πολύ άδικο καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική λύση αστικής μετακίνησης. Στον αισθητικό τομέα το μικρό scooter της Yamaha είναι πολύ στιλάτο με έντονες τις ιταλικές καταβολές, όμορφο στρογγυλό προβολέα εμπρός και αρκετές καμπύλες.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, BlueCore κινητήρας 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,4 ίππους και 9,8 Nm ροπής. Το σύνολο προσφέρει ικανοποιητικές επιταχύνσεις και έντονο τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, ενώ είναι εξαιρετικά οικονομικός με την κατανάλωση να μένει στα επίπεδα των 2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα. Το D’elight είναι εξοπλισμένο με σύστημα Start/Stop για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και λιγότερες εκπομπές ρύπων.

Η συμπεριφορά του στο δρόμο φέρει τη σφραγίδα της Yamaha προσφέροντας μεγάλη ευελιξία και άνεση. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και 10 ιντσών πίσω και τα φρένα αποτελούνται από δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω. Το βάρος είναι μόλις 101 κιλά, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για ένα full face κράνος. Τα όργανα αποτελούνται από ψηφιακή οθόνη LCD και αναλογικό ταχύμετρο και τα φώτα είναι τεχνολογίας LED.

Advertisement

Το Yamaha D’elight μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Μοτοδυναμικής στην τιμή των 3.140 ευρώ.

Βίντεο του D’elight 125.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μεταγραφή… αεροδρομίου για την Yamaha
Υψηλοί στόχοι για τη Yamaha το 2023
Δοκιμή: Yamaha MT-09 SP