Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μεταγραφή… αεροδρομίου για την Yamaha

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεταγραφή… αεροδρομίου για την Yamaha

NEWSMOTO

Μεταγραφή… αεροδρομίου για την Yamaha

NEWSMOTO

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι το νέο μέλος της αθλητικής οικογένειας της Yamaha για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha συνεχίζει και το 2023 να προσφέρει σημαντική βοήθεια στον αθλητισμό σε κάθε έκφρασή του. Μετά λοιπόν την επίσημη στήριξη στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, η Yamaha φέρνει έναν σπουδαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή στην οικογένειά της. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μέλος της «επίσημης αγαπημένης», το 2023 θα συνεργαστεί με τη Μοτοδυναμική η οποία θα τον στηρίξει μέσα από μια περήφανη χορηγία.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης γεννήθηκε στην Κύθνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμους αγώνες με ομάδες τόσο στην Ελλάδα (ΑΕΚ, Άρης, Κολοσσός Ρόδου) όσο και στο εξωτερικό (CEZ Nymburk, Zaragoza), ενώ φέτος βοηθάει τις προσπάθειες της ομάδας του Ολυμπιακού στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και με το εθνόσημο στην ανδρική ομάδα έχει μέχρι στιγμής 51 συμμετοχές.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha τα τελευταία χρόνια στηρίζει τον αθλητισμό ολοένα και πιο έντονα, σε κάθε έκφρασή του, είτε χορηγώντας αθλητές, είτε οργανισμούς, αλλά και συμμετέχοντας ως χορηγός σε ποίκιλες αθλητικές διοργανώσεις πάσης φύσεως. Οι συνεργασίες με αθλητές όπως ο Νικόλας Πλυτάς ή το «Ολυμπιακό» δίδυμο Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και έδειξαν ότι μοτοσικλέτα και αθλητισμός έχουν κοινή πορεία και κοινούς στόχους.

Μένει να δούμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς ποια μοντέλα της Yamaha θα οδηγήσει ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής και ποια θα προτιμήσει περισσότερο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υψηλοί στόχοι για τη Yamaha το 2023
Η «αρκούδα» της Yamaha γιορτάζει τα 25 της χρόνια
Ζήσε την απόλυτη περιπέτεια με την Yamaha Tenere World Raid Team