Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι καινούριο φέρνει η Yamaha Tracer 7 του 2023;

Ελλάδα 21:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι καινούριο φέρνει η Yamaha Tracer 7 του 2023;

NEWSMOTO

Τι καινούριο φέρνει η Yamaha Tracer 7 του 2023;

NEWSMOTO

Η Yamaha αναβάθμισε την δημοφιλέστατη sport adventure μοτοσικλέτα της σε εξοπλισμό και εργονομία.

Advertisement
Advertisement

Δύο είναι τα μοντέλα μοτοσικλέτας της Yamaha που κυριαρχούν στις πωλήσεις της Ευρώπης. Και τα δύο ανήκουν στην οικογένεια Tracer με την Yamaha το 2023 να προχωράει σε ουσιαστικές αναβαθμίσεις. Ήδη στην Tracer 9 GT+ είχαμε την προσθήκη της τεχνολογίας ραντάρ που την κάνει ακόμα πιο ασφαλή, ενώ για την Tracer 7 είχαμε επίσης πολλές αναβαθμίσεις.

Το βασικότερο σημείο που επενέβη η Yamaha στην Tracer 7 του 2023 είναι το σύστημα οθόνης και συνδεσιμότητας. Η μοτοσικλέτα απέκτησε έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με δύο διαφορετικές επιλογές στα γραφικά (Sport και Touring) η οποία είναι σε θέση να συνδεθεί με το smartphone και ο αναβάτης να απολαύσεις κλίσεις, μηνύματα, emails και μουσική.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι στις αναρτήσεις, κυρίως στο εμπρός μέρος. Το πιρούνι των 41 χιλ, παρέμεινε τηλεσκοπικό, ωστόσο απέκτησε ρυθμίσεις προφόρτισης και επαναφοράς για να έρθει εύκολα στα μέτρα του κάθε αναβάτη. Η εργονομία έχει ενισχυθεί με νέο φαρδύτερο τιμόνι, πιο άνετη σέλα και επανασχεδιασμένα πλαστικά για καλύτερη αεροδυναμική προστασία.

Όσο για τον κινητήρα, η Yamaha επιμένει στον αποδοτικό CP2 δικύλινδρο κινητήρα 689 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 72,4 ίππους και 67 Nm ροπής. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 197 κιλά και το ρεζερβουάρ αρκετά μεγάλο, στα 17 λίτρα, για μεγάλη αυτονομία στα μακρινά ταξίδια. Η νέα Tracer 7 είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα στην τιμή των 9.390 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της Tracer 7.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha
Το επόμενο Yamaha Tracer 9 GT+ δεν θα πέφτει! (video)
Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)