Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha

Ελλάδα 23:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha

NEWSMOTO

Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha

NEWSMOTO

Η Yamaha παρουσίασε στην Έκθεση Μοτοσικλέτας μια ειδική τουριστική έκδοση της Tracer 7.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha είχε υποσχεθεί στους επισκέπτες της φετινής έκθεσης μοτοσικλέτας στο Φάληρο ότι θα έφερνε στο περίπτερό της μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Όπερ και εγένετο με την Tracer 7 Tourer να κάνει την εμφάνισή της με πλούσιο εξοπλισμό, έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους.

Η μοτοσικλέτα βασίζεται στο αναβαθμισμένο μοντέλο του 2022 έχοντας στον επιπλέον εξοπλισμό ένα πλήρες σετ σχάρες και βάσεις, μια βαλίτσα Top Case 39 λίτρων και προστατευτικά κάγκελα κινητήρα. Το σετ εξοπλισμού κοστολογείται στα 783 ευρώ, ενώ η μοτοσικλέτα προσφέρεται στην τιμή των 9.090 ευρώ, την ίδια τιμή δηλαδή με την απλή έκδοση της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικό στην προκειμένου περίπτωση είναι ότι η Tracer 7 Tourer είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό και η προωθητική ενέργεια θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15 Μαΐου ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Η μοτοσικλέτα της Yamaha έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις καλύτερες all-around που μπορεί να αποκτήσει κάποιος. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά CP2 των 690 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 72,4 ίππους και 68 Nm ροπής και συνοδεύεται από έναν εξαιρετικό και ακριβέστατο ψεκασμό. Οι αναρτήσεις και το πλαίσιο είναι ρυθμισμένα για την απόλυτη ισορροπία άνεσης και διασκεδαστικής οδηγικής συμπεριφοράς, ενώ η πρακτικότητας είναι ιδανική για την σκληρή καθημερινότητα.

Advertisement

Η Yamaha υπόσχεται πως θα συνεχίσει τις εκπλήξεις δημιουργώντας μοντέλα που πλησιάζουν όλο και πιο πολύ στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Yamaha XSR900 εμπνευσμένη από την θρυλική YZR500 (+video)
Ετοιμάζει εκπλήξεις η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023
Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)