Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Super Soco TC Max: Το trend της ηλεκτροκίνησης (+video)

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Super Soco TC Max: Το trend της ηλεκτροκίνησης (+video)

NEWSMOTO

Super Soco TC Max: Το trend της ηλεκτροκίνησης (+video)

NEWSMOTO

Το κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλο της Super Soco στην κατηγορία των μοτοσικλετών 125 κ.εκ. είναι το στιλάτο TC Max.

Advertisement
Advertisement

Η VMoto από το 2022 έχει ξεκινήσει να εξελίσσει μια νέα γενιά ηλεκτρικών μοτοσικλετών και scooter απλώνοντας την γκάμα της προς όλες τις κατευθύνσεις. Στον τομέα των scooter διαθέτει ήδη το εντυπωσιακό CPX, ενώ αναμένουμε την έλευση του F-01 που έχουμε δει μέχρι τώρα σε πρωτότυπη μορφή.

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της Super Soco είναι οι μοτοσικλέτες οι οποίες ήδη έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Ένα από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν είναι το TC Max, ένα καλαίσθητο scrambler πόλης το οποίο εκτός από τις καθημερινές μετακινήσεις θα καλύψει και τις lifestyle απαιτήσεις του αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Το TC Max είναι μια κανονική σε διαστάσεις μοτοσικλέτα με εξαιρετική εργονομία και άνεση. Χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 3,9 kW ο οποίος στη μέγιστη απόδοσή του φτάνει τα 5,1 kW με την ροπή να φτάνει τα 180 Nm (12,9 Nm στο μοτέρ). Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε επιδόσεις 125αριού με τελική ταχύτητα 95 χλμ./ώρα και πολύ δυνατές επιταχύνσεις.

Η μπαταρία είναι λιθίου, αποσπώμενη χωρητικότητας 2,7 kWh με βάρος 22 κιλά. Είναι σε θέση να φορτιστεί σε οικιακή πρίζα σε 3-4 ώρες και να χαρίζει αυτονομία 110 χιλιομέτρων στη μοτοσικλέτα. Το δυνατό σημείο του TC Max είναι σίγουρα η οδηγική του συμπεριφορά καθώς ο συνδυασμός του ατσάλινου πλαισίου με τις ποιοτικές αναρτήσεις δημιουργούν ένα ασφαλές και πολύ διασκεδαστικό περιβάλλον οδήγησης.

Advertisement

Στην καλή συμπεριφορά συμβάλουν οι τροχοί των 17 ιντσών. Όσο για την τεχνολογία, εκεί συναντάμε σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, LED φώτα, σύστημα συνδεσιμότητας με την ψηφιακή οθόνη LCD, τρεις επιλογές οδήγησης και ενσωματωμένο συναγερμό.

Advertisement

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η τιμή απόκτησης του TC Max που είναι στις 4.490 ευρώ και με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» μειώνεται στις 3.404 ευρώ. Το νέο TC Max μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Βίντεο του TC Max.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Super Soco CPX: Ηλεκτρικό scooter με τα όλα του (+video)
Super Soco CPX: Από το Μιλάνο με αγάπη
Vintage DNA από την Super Soco (+video)