Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Vintage DNA από την Super Soco (+video)

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vintage DNA από την Super Soco (+video)

NEWSMOTO

Vintage DNA από την Super Soco (+video)

NEWSMOTO

Η Super Soco φέρνει τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης μια ρομαντική πινελιά με το TC Wanderer.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μοντέλα στην γκάμα της Super Soco που ξεχωρίζουν για το πολύ ιδιαίτερο στυλ τους είναι αδιαμφισβήτητα το TC Wanderer. Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα ήρθε πριν από μερικούς μήνες να προστεθεί δίπλα στα TC Max και TC Hunter και μαζί του έφερε μια νέα προσέγγιση της εταιρείας με σαφώς πιο vintage αισθητική.

Το TC Wanderer διαθέτει μια κλασική μορφή και σχεδιασμό που είναι εμπνευσμένος από roadster μοντέλα προηγούμενων δεκαετιών. Ο προβολέας LED, η λεπτή σιλουέτα, η άνετη θέση οδήγησης, η scrambler αισθητική στα ελαστικά διπλής χρήσης, το «ρεζερβουάρ» και τη σέλα δημιουργούν μια πολύ πρακτική και συνάμα όμορφη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας του Wanderer είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 2,5kW (3,4 ίπποι) και 180Nm ροπής. Χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου και τον καινούριο κατανεμητή ροπής, οι επιδόσεις έχουν αυξηθεί, ενώ παράλληλα η κατανάλωση ενέργειας παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η τελική ταχύτητα φτάνει τα 75 χλμ./ώρα.

Το TC Wanderer χρησιμοποιεί μία ή δύο μπαταρίες λιθίου 60v/32Ah και είναι σε θέση να χαρίσουν αυτονομία σχεδόν 200 χιλιομέτρων (στο μοντέλο με τις δύο μπαταρίες) αν κινείσαι με ταχύτητα 25 χλμ./ώρα, ενώ η φόρτιση τους απαιτεί 3,5 ώρες για πλήρη φόρτιση σε ταχυφορτιστή 10A.

Advertisement

Το ηλεκτρικό Wanderer είναι εξοπλισμένο με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Η οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας είναι ένα από τα δυνατά της σημεία καθώς είναι διασκεδαστική, άνετη και εύχρηστη στις καθημερινές μετακινήσεις. Η μοτοσικλέτα της Super Soco έρχεται και σε πολύ προσιτή τιμή καθώς με την επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 κοστίζει κάτω από τις 3.000 ευρώ (2.930 ευρώ).

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του TC Wanderer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κυνηγός της Super Soco (+video)
Super Soco CT3 2022
Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Benelli RCX 185;

Advertisement