Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Super Soco μειώνει την τιμή του CPX (+video)

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Super Soco μειώνει την τιμή του CPX (+video)

NEWSMOTO

Η Super Soco μειώνει την τιμή του CPX (+video)

NEWSMOTO

Το πολύ δελεαστικό Super Soco CPX έρχεται πλέον σε ακόμα πιο δελεαστική τιμή χάρη στην επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Advertisement
Advertisement

Η Super Soco τα τελευταία τρία χρόνια έχει εδραιωθεί στις ευρωπαϊκές αγορές χάρη στα αποδοτικά και φινετσάτα ηλεκτρικά της δίκυκλα. Στην κατηγορία των scooter το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της είναι το CPX το οποίο έφερε τα πάνω κάτω στην κατηγορία των ηλεκτρικών scooter κατηγορίας 125 κ.εκ. έχοντας «ιταλική» εμφάνιση, εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά.

Το δυναμικό scooter είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα Bosch απόδοσης 4 kW ο οποίος αγγίζει τα 150 Nm ροπής. Αυτό μεταφράζεται σε τελική ταχύτητα πάνω από 90 χλμ./ώρα και επιταχύνσεις που συναντάμε σε scooter κατηγορίας 300 κ.εκ. Το CPX είναι διαθέσιμο με επιλογή χρήσης μίας ή δύο μπαταριών οι οποίες είναι αποσπώμενες.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση της χρήσης δύο μπαταριών η αυτονομία βρίσκεται στα επίπεδα των 140 χιλιομέτρων (70 χιλιόμετρα με τη μονή μπαταρία), ενώ η φόρτιση τους γίνεται σε μόλις 3 ώρες σε οικιακή πρίζα. Ακόμα ένας λόγος που το Super Soco CPX είναι τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι η οδηγική του συμπεριφορά. Το CPX διαθέτει ένα ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ποιοτικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά και αποτελεσματικά με έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω και σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS). Όσο για τον εξοπλισμό, η Super Soco έχει φροντίσει να κάνει τη ζωή του αναβάτη εύκολη χάρη στο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί με ενσωματωμένο συναγερμό, το σύστημα συνδεσιμότητας, την μεγάλη οθόνη πληροφοριών και την επιλογή όπισθεν.

Advertisement

Το ικανό CPX μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην τιμή των 4.140€ ευρώ με μία μπαταρία (3.138 ευρώ με επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 2). Παράλληλα, η τιμή στην έκδοση με δύο μπαταρίες μειώνεται από τις 6.070 ευρώ στις 5.475 ευρώ που με την επιδότηση μειώνεται στις 3.875 ευρώ. Εκτός από την ανανεωμένη τιμή πλέον διατίθεται και σε 5 νέα διαφορετικά χρώματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κυνηγός της Super Soco (+video)
Vintage DNA από την Super Soco (+video)
Super Soco CT3 2022