Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Super Soco CPX: Από το Μιλάνο με αγάπη

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Super Soco CPX: Από το Μιλάνο με αγάπη

NEWSMOTO

Super Soco CPX: Από το Μιλάνο με αγάπη

NEWSMOTO

Η Super Soco διαθέτει στην γκάμα της ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρικά scooter της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Η ουσιαστική επίθεση της Super Soco στον κόσμο των ηλεκτρικών δικύκλων έγινε ταυτόχρονα με την παρουσίαση του κορυφαίου της CPX πριν από περίπου 2 χρόνια. Το CPX της ανερχόμενης εταιρείας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε έφερε τα πάνω κάτω στην κατηγορία των ηλεκτρικών scooter κατηγορίας 125 κ.εκ. έχοντας φινετσάτη εμφάνιση, εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά.

Το δυναμικό scooter είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα Bosch απόδοσης 4,8 kW ο οποίος αγγίζει τα 150 Nm ροπής. Αυτό μεταφράζεται σε τελική ταχύτητα πάνω από 90 χλμ./ώρα και επιταχύνσεις που συναντάμε σε scooter κατηγορίας 300 κ.εκ. Το CPX είναι διαθέσιμο με επιλογή χρήσης μίας ή δύο μπαταριών οι οποίες είναι αποσπώμενες.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση της χρήσης δύο μπαταριών η αυτονομία βρίσκεται στα επίπεδα των 140 χιλιομέτρων, ενώ η φόρτιση τους γίνεται σε μόλις 3 ώρες σε οικιακή πρίζα. Ακόμα ένας λόγος που το Super Soco CPX είναι τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι η οδηγική του συμπεριφορά. Το CPX διαθέτει ένα ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ποιοτικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά και αποτελεσματικά με έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω και σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS). Το βάρος του είναι 107 κιλά χωρίς τις μπαταρίες, ενώ το ύψος της σέλας είναι χαμηλό, στα 760 χιλ. Όσο για τον εξοπλισμό, η Super Soco έχει φροντίσει να κάνει τη ζωή του αναβάτη εύκολη χάρη στο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί με ενσωματωμένο συναγερμό, το σύστημα συνδεσιμότητας, την μεγάλη οθόνη πληροφοριών και την επιλογή όπισθεν.

Advertisement

Το ικανό CPX μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην τιμή των 4.565 ευρώ με μία μπαταρία (3.461 ευρώ με επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 2).

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του CPX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Vintage DNA από την Super Soco (+video)
Ο κυνηγός της Super Soco (+video)
Super Soco CT3 2022

Advertisement