Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Βρεθήκαμε στα κεντρικά της Γκοργκόλης Α.Ε. για να δούμε από κοντά τη ναυαρχίδα της QJMotor.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που η Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοίνωσε την προσθήκη της κορυφαίας έκδοσης SRT 800X στην γκάμα της μας δημιούργησε την περιέργεια να δούμε από κοντά το εξαιρετικά ενδιαφέρον μοντέλο. Η κατηγορία άλλωστε που έρχεται να προστεθεί η έκδοση X είναι ίσως η πιο «καυτή» στη χώρα μας και η έλευση ενός ακόμα «παίχτη» δημιουργεί προσδοκίες.

Μεταφερθήκαμε λοιπόν στην Καλλιθέα, στο κεντρικό κατάστημα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να δούμε και να αγγίξουμε το νέο QJMotor SRT 800X. Όπως και στην απλή έκδοση, έτσι και στην πιο περιπετειώδη X, η μοτοσικλέτα εκπέμπει από την πρώτη στιγμή μια αίσθηση στιβαρότητας και ανθεκτικότητας.

Advertisement
Advertisement

Το σημείο στο οποίο επικεντρώνεται η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι στους τροχούς. η SRT 800X είναι εξοπλισμένη με ακτινωτές ζάντες 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω οι οποίες συνεργάζονται με ελαστικά Maxxis Maxxventure. Θα έλεγε κανείς ότι η συγκεκριμένη επιλογή τροχών «κολλάει» πιο φυσιολογικά στο αισθητικό κομμάτι της μοτοσικλέτας δίνοντάς της μια καθαρή adventure δομή. Επιπλέον, τα φρένα έχουν αναβαθμιστεί με σύστημα της Brembo.

Ανεβαίνοντας στη σέλα της μοτοσικλέτας αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ελαφρώς πιο ψηλή από την απλή έκδοση. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους διαφορετικούς τροχούς (οι αναρτήσεις έχουν ίδιες διαδρομές), αλλά και στην σχεδίαση της σέλας που είναι πιο άνετη και εργονομική τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνεπιβάτη. Παράλληλα, το τιμόνι είναι φαρδύ και σχετικά κοντά στο σώμα του αναβάτη, δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον οδήγησης με τον οδηγό να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Advertisement

Μπροστά στα μάτια του ο αναβάτης έχει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών με αμέτρητες πληροφορίες και δυνατότητα συνδεσιμότητας, ενώ άφθονοι είναι και οι διακόπτες (με κρυφό φωτισμό) στο τιμόνι που ελέγχουν όλες τις λειτουργίες τις μοτοσικλέτας.

Advertisement

Το φινίρισμα της μοτοσικλέτας και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αξιοσημείωτα για ένα μοντέλο που κοστίζει μόλις 8.295 ευρώ και πραγματικά ανυπομονούμε να την οδηγήσουμε για να επιβεβαιώσουμε και την καλή συμπεριφορά στο δρόμο και την απόδοση του δικύλινδρου κινητήρα των 76,5 ίππων.

Advertisement

Η νέα QJMotor SRT 800X είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. σε δύο χρωματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συναντά την QJMotor SRT 800X
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)
Αγγίξαμε το QJMotor SRK 400