Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συναντά την QJMotor SRT 800X

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συναντά την QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συναντά την QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έδωσε τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστή της AEK να αγγίξει πρώτος το νέο QJMotor SRT 800X.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση της Γκοργκόλης Α.Ε. με την ΠΑΕ ΑΕΚ δυνάμωσε πολύ μέσα στο 2023 καθώς η κορυφαία εταιρεία δικύκλων αποφάσισε να στηρίξει τις προσπάθειες της ποδοσφαιρικής ομάδας στην κατάκτηση της κορυφής. Στη νέα αυτή συνεργασία έπαιξε σημαντικό ρόλο η επιστροφή της ΑΕΚ στην φυσική της έδρα που είναι η Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο πλαίσιο των κοινών ενεργειών προώθησης η Γκοργκόλης Α.Ε. έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό της ομάδας Μιχάλη Κοσίδη να δει και να αγγίξει πρώτος την ολοκαίνουρια QJMotor SRT 800X. Ο 21χρονος άσσος μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία, αλλά ήδη έχει αρκετές συμμετοχές και γκολ στην Superleague. Είναι μια από τις ελπίδες για το μέλλον της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Η συνάντηση του Κοσίδη με την QJMotor έγινε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας και ο νεαρός ποδοσφαιριστής εντυπωσιάστηκε με τον εξοπλισμό του νέου adventure μοντέλου. Το SRT 800X βασίζεται στη ναυαρχίδα SRT 800 με περισσότερες δυνατότητες στο ταξίδι και στην εκτός δρόμου κίνηση.

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 754 κ.εκ. με απόδοση 76,5 ίππους και 67 Nm ροπής και συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού. Το ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB μεγάλων διαδρομών, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά της Maxxis. Τα φρένα είναι της Brembo και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 18,5 λίτρα για μεγάλη αυτονομία.

Advertisement

Το νέο QJMotor SRT 800X είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς στην τιμή των 8.295 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)
Το πανέμορφο classic της QJMotor
Αγγίξαμε το QJMotor SRK 400