Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)

NEWSMOTO

Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)

NEWSMOTO

Η QJMotor διαθέτει στην γκάμα της τέσσερις ικανές μοτοσικλέτες στην δημοφιλή κατηγορία των 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Αν νομίζατε ότι η QJMotor διαθέτει στην γκάμα της μόνο μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες σε πολλαπλές κατηγορίες τότε πλανάστε πλάνην οικτράν. Ο κατασκευαστικός κολοσσός έχει φροντίσει να εμπλουτίσει την γκάμα του και με μικρότερες μοτοσικλέτες στην σημαντική κατηγορία των 125 κ.εκ. προσφέροντας ποικιλία λύσεων αστικής μετακίνησης.

Στην Ελλάδα, η QJMotor προσφέρει τέσσερα μοντέλα στα 125 κ.εκ. καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του σύγχρονου αναβάτη. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα είναι το cruiser μοντέλο SRV 125 το οποίος εκτός από λύση αστικής μετακίνησης, προσφέρει και στυλ στον αναβάτη. Το όμορφο cruiser ακολουθεί σχεδιαστικά τα βήματα του μεγαλύτερου SRV 300 έχοντας άνετη θέση οδήγησης, χαμηλό ύψος και μοντέρνα σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 15 ίππους και 12,1 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός προσφέροντας πολιτισμένη λειτουργία και οικονομία στο καύσιμο, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων. Το βάρος του είναι στα 150 κιλά και οι τροχοί 17 ιντσών με τις αναρτήσεις να αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Η τιμή του είναι στα 2.695 ευρώ.

Το πιο σπορ μοντέλο 125 της QJMotor είναι το SRK 125 S. Πρόκειται για μια naked μικρή μοτοσικλέτα η οποία θα φροντίσει να διασκεδάσει τον αναβάτη στις καθημερινές του μετακινήσεις. Και εδώ ο κινητήρας αποδίδει 15 ίππους με τις αναρτήσεις να είναι πιο ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και φρένα με ABS, ενώ το βάρος περιορίζεται στα 143 κιλά. Το SRK 125 S είναι διαθέσιμο στην τιμή των 2.995 ευρώ.

Advertisement

Μια από τις πιο ιδανικές επιλογές για πρώτη μοτοσικλέτα είναι η TRX 125 της QJMotor. Το μοντέλο έχει σύγχρονο σχεδιασμό με το πλαίσιο χωροδικτύωμα και τα έντονα χρώματα να το κάνουν να ξεχωρίζει. Ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, 125 κ.εκ. με απόδοση 11,5 ίππους και 10 Nm ροπής με το βάρος να είναι στα 142 κιλά. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ στα φρένα υπάρχει σύστημα ABS για μέγιστη ασφάλεια. Η τιμή του είναι στα 2.495 ευρώ.

Advertisement

Το πιο νεανικό μοντέλο της QJMotor στην κατηγορία των 125 κ.εκ. είναι το SRF 125. Το mini bike της εταιρείας είναι πολύ ελκυστικό με νεανικό σχεδιασμό αιχμηρές γωνίες και hightech γραφικά. Ο κινητήρας και εδώ είναι αερόψυκτος 125 κ.εκ. με απόδοση 11 ίππους και 10 Nm ροπής. Το πιρούνι εμπρός είναι ανεστραμμένο και οι τροχοί είναι 12 ιντσών, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 5τάχυτο με το βάρος να περιορίζεται στα 124 κιλά. Η τιμή του SRF 125 είναι στα 2.395 ευρώ.

Όλα τα μοντέλα της QJMotor θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. Επίσης, θα τα απολαύσετε στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 από 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου στο Κλειστό Φαλήρου.

Advertisement

Βίντεο της QJMotor με τα μοντέλα 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πανέμορφο classic της QJMotor
Αγγίξαμε το QJMotor SRK 400
Περιμένοντας τα 700άρια της QJMotor