Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Σε δύο εκδόσεις η Honda Gold Wing του 2023

Ελλάδα 17:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δύο εκδόσεις η Honda Gold Wing του 2023

NEWSMOTO

Σε δύο εκδόσεις η Honda Gold Wing του 2023

NEWSMOTO

H Honda παρουσίασε την αναβαθμισμένη ναυαρχίδα της Gold Wing με νέα χρώματα και περισσότερη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Η Gold Wing της Honda δεν είναι κάποιο καινούριο μοντέλο στην γκάμα της. Η ογκώδης τουριστική μοτοσικλέτα βρίσκεται στους δρόμους από τα μέσα της κατηγορίας του 1970 και έχει διαγράψει λαμπρή πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Το 2018 η Honda προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο μοντέλο. Τόσο στο αισθητικό κομμάτι, όσο και στον τομέα του εξοπλισμού και του κινητήρα βελτιώθηκε, ενώ για το 2023 συνεχίζει το ραφινάρισμα με ακόμα περισσότερη τεχνολογία.

Ένα από τα βασικά συστήματα που προσθέτει η Honda στην Gold Wing του 2023 είναι το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών. Ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις πιέσεις στα ελαστικά μέσω της TFT οθόνης των 7 ιντσών, μαζί με όλα τα υπόλοιπα κορυφαία συστήματα της μοτοσικλέτας όπως επιλογές οδήγησης, σύστημα πλοήγησης, συνδεσιμότητα με smartphone (Android Auto και Apple Car) και πολλά ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη σημαντική αναβάθμιση του μοντέλου για το 2023 είναι ότι έρχεται σε δύο εκδόσεις, την βασική και την Tour. Στην περίπτωση της έκδοσης Tour η Honda έχει προσθέσει στη μοτοσικλέτα εσωτερικές τσάντες στις πλαϊνές βαλίτσες, εσωτερική τσάντα στο top case, νίκελ σχάρα στο πίσω μέρος, κεντρικό στάντ, μαξιλαράκι στήριξης για τον συνεπιβάτη, μεγάλη ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, πρίζα 12V, κρυφούς φωτισμούς και ένα κάλυμμα ολόκληρης της μοτοσικλέτας για προστασία σε περίπτωση ακινησίας.

Στους χρωματισμούς, η Honda έχει δημιουργήσει δύο καινούριους συνδυασμούς με μαύρο/καφέ και ασημί/γκρί. Ο κινητήρας της Gold Wing είναι ο γνωστός επίπεδος εξακύλινδρος των 1.833 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 126 ίππους και 170 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT τελευταίας γενιάς, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω άξονα. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών εμπρός και 16 ιντσών πίσω, στα φρένα υπάρχει ηλεκτρικά ελεγχόμενο ABS με την Honda να έχει διαθέσιμη και έκδοση με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda 350: Forza, SH ή ADV; (+video)
Νέοι χρωματισμοί για το βραβευμένο Honda Forza 750 του 2023
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα ηλεκτρικά δίκυκλα ετοιμάζει η Honda (+video)

Advertisement