Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέοι χρωματισμοί για το βραβευμένο Honda Forza 750 του 2023

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέοι χρωματισμοί για το βραβευμένο Honda Forza 750 του 2023

NEWSMOTO

Νέοι χρωματισμοί για το βραβευμένο Honda Forza 750 του 2023

NEWSMOTO

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας των Forza έρχεται το 2023 με αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά και νέους χρωματισμούς.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και δύο δεκαετίες το Forza της Honda αποτελεί σύμβολο της πολυτέλειας, την άνεσης και του δυναμισμού στους δρόμους των ευρωπαϊκών και όχι μόνο πόλεων. Το 2021 η γκάμα των Forza μεγάλωσε και στο πλευρό των επιτυχημένων Forza 125 και Forza 350 ήρθε να προστεθεί το μεγαλύτερο Forza 750. Το μεγάλο GT scooter από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις του προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο επιδόσεων, πολυτέλειας και τεχνολογίας κερδίζοντας μάλιστα βραβεία σε διεθνής διαγωνισμούς.

Για το 2023 η Honda δεν θέλησε να πειράξει την επιτυχημένη συνταγή που πέτυχε την προηγούμενη χρονιά διατηρώντας τα βασικά του στοιχεία. Μικροεπεμβάσεις έγιναν στα ηλεκτρονικά συστήματα για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα, μεγαλύτερες διαφορές είχαμε στις χρωματικές επιλογές. Για την επόμενη χρονιά το Forza 750 αποκτά τρεις νέους χρωματισμούς, έναν μαύρο (Mat Ballistic Black Metallic με Mat Ballistic Black Metallic καρίνα), έναν λευκό/μαύρο (Pearl Glare White με Mat Ballistic Black Metallic καρίνα) και έναν γκρι/μαύρο (Iridium Gray Metallic με Mat Ballistic Black Metallic καρίνα).

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Forza 750 παραμένει ο δικύλινδρος των 745 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 58,6 ίππους και 69 Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού (Throttle By Wire) το οποίο προσφέρει τέσσερις επιλογές οδήγησης (Standard, Sport, Rain και User) και ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (HTCS). Ο κινητήρας συνεργάζεται με το κορυφαίο DCT αυτόματο κιβώτιο το οποίο επίσης είναι ρυθμιζόμενο για να έρθει ακριβώς στα μέτρα του κάθε αναβάτη.

Εξαιρετική δουλειά έχει κάνει η Honda στην οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας τοποθετώντας υψηλού επιπέδου περιφερειακά. Το ατσάλινο πλαίσιο λοιπόν συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. της Showa και ένα μονό αμορτισέρ επίσης της Showa πίσω. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους 310 χιλ. εμπρός με 4πίστονες δαγκάνες και ABS τελευταίας γενιάς. Το Forza 750 ξεχωρίζει και για τον εξοπλισμό του καθώς διαθέτει μεγάλη οθόνη TFT 5 ιντσών, USB θύρα φόρτισης, LED φωτιστικά σώματα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Smart Key) και σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone.

Advertisement

Το νέο Honda Forza 750 αναμένεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα ηλεκτρικά δίκυκλα ετοιμάζει η Honda (+video)
Ποια πακέτα αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Honda NC750X
Δοκιμή: Honda Africa Twin 1100 DCT