Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Honda 350: Forza, SH ή ADV; (+video)

Ελλάδα 1:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda 350: Forza, SH ή ADV; (+video)

NEWSMOTO

Honda 350: Forza, SH ή ADV; (+video)

NEWSMOTO

Και τα τρία δυναμικά scooter της Honda στη μεσαία κατηγορία είναι ικανά, αλλά ποιο να διαλέξεις;

Advertisement
Advertisement

Η Honda, με την έλευση του ADV 350 στην γκάμα της το 2022 συμπλήρωσε μια τριάδα εξαιρετικών scooter στη μεσαία κατηγορία. Πλέον ο ενδιαφερόμενος έχει στη διάθεσή του να επιλέξει ανάμεσα στο κλασικό SH 350, στο premium Forza 350 και φυσικά στο δυναμικό ADV 350 καλύπτοντας κάθε ανάγκη αστικής και περιαστικής μετακίνησης στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Το ερώτημα είναι ποιο από τα τρία να επιλέξει κάποιος. Φυσικά, υπάρχει μία και μόνο απάντηση και δεν είναι άλλη από το για ποια χρήση το θέλει ο καθένας. Ας αρχίσουμε με εκείνους που θέλουν ένα ευέλικτο, σύγχρονο και γρήγορο scooter καθημερινής χρήσης το οποίο δεν έχει πολλές πολυτέλειες, αλλά θα τους κάνει τη ζωή εύκολη και πρακτική.

Το SH 350 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο συγκεκριμένος αναβάτης ο οποίος θα απολαύσει σβέλτες και ασφαλής μετακινήσεις χάρη στον εξαιρετικό μονοκύλινδρο κινητήρα των 330 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Η απόδοσή του είναι 29,2 ίππους και 31,5 Nm ροπής κάτι που μεταφράζεται σε πολύ δυνατές επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει. Συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (HSTC) και ABS, ενώ οι 16 ιντσών τροχοί και το επίπεδο πάτωμα ανεβάζουν την άνεση και την πρακτικότητα σε άλλα μεγέθη. Η τιμή του SH 350 είναι στα 5.750 ευρώ.

Advertisement

Αν πάλι δεν σας έχει παρασύρει ο καταιγιστικός ρυθμός της καθημερινότητας και οι μετακινήσεις σας είναι πιο χαλαρές και πολιτισμένες τότε καλό είναι να κοιτάξετε προς Forza 350 μεριά. Το premium GT scooter της Honda διαθέτει δύο στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το ένα είναι ο πλήρης εξοπλισμός και το δεύτερο είναι η πολυτέλεια και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Το Forza 350 είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα η οποία έχει εύρος ρύθμισης 180 χιλ., USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Smart Key), ευανάγνωστα όργανα πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας και σύστημα ηχητικών εντολών, LED φωτιστικά σώματα και αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα.

Advertisement

Η τιμή του Forza 350 είναι στα 6.420 ευρώ.

Για εκείνους τώρα που θέλουν το κάτι παραπάνω από το scooter τους τότε καλό είναι να στρέψουν το βλέμμα τους προς το ADV 350. Το περιπετειώδες scooter της Honda πήρε όλα τα καλά στοιχεία του μεγαλύτερου X-ADV με αποτέλεσμα να έχουμε το πρώτο μεσαίο crossover scooter της αγοράς.

Advertisement

Εκτός από τον αποδοτικό κινητήρα των 29,2 ίππων και τα πλούσια συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης η Honda έχει προσέξει ιδιαίτερα την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας/ scooter.

Το πλαίσιο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυξημένη ανθεκτικότητα και ισορροπημένη συμπεριφορά και συνεργάζεται με κορυφαίες αναρτήσεις της Showa με αυξημένη διαδρομή. Αυτό επιτρέπει στο ADV 350 να κινηθεί ευέλικτα στην πόλη, σταθερά στον αυτοκινητόδρομο, ενώ παράλληλα δε θα σταματήσει όταν βρει μπροστά του κάποιον χωμάτινο δρόμο.

Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος και τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας το κάνουν πρακτικό στο ταξίδι, ενώ η θέση οδήγησης έχει στοιχεία μοτοσικλέτας για καλύτερο έλεγχο σε όλα τα τερέν. Η τιμή του ADV 350 είναι στα 6.930 ευρώ.

Βίντεο παρουσίασης του Honda ADV 350.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέοι χρωματισμοί για το βραβευμένο Honda Forza 750 του 2023
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα ηλεκτρικά δίκυκλα ετοιμάζει η Honda (+video)
Ποια πακέτα αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Honda NC750X