Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ραντεβού στο Distinguished Gentleman’s Ride

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ραντεβού στο Distinguished Gentleman’s Ride

NEWSMOTO

Ραντεβού στο Distinguished Gentleman’s Ride

NEWSMOTO

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πλατεία Κοντζιά στο τέλος Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

Ο διεθνής φιλανθρωπικός οργανισμός Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) για μια ακόμα φορά ενώνει τους αναβάτες όλης της Ελλάδας για πολύ σημαντικό σκοπό. Στις 28 Μαΐου, στην Πλατεία Κοντζιά, θα συγκεντρωθούν αναβάτες από όλη την Ελλάδα για να προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι στην καταπολέμηση σωματικών και ψυχικών ανδρικών ασθενειών.

Το Distinguished Gentleman’s Ride δημιουργήθηκε από τον Μάρκ Χάβα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο Χάβα εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία του Ντον Ντρέιπερ της τηλεοπτικής σειράς Mad Men, όπου εμφανιζόταν μια κλασική μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ένας αναβάτης με κοστούμι. Αυτή η εικόνα ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί το DGR το οποίο έβαλε στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα και καταπολέμηση ανδρικών ασθενειών.

Advertisement
Advertisement

Από το 2014 ο DGR ξεκίνησε συνεργασία με το Ινστιτούτο Καταπολέμησης του Καρκίνου του Προστάτη σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία και με τη στήριξη εταιρειών όπως η Triumph, συνέβαλε στην έρευνα για την καταπολέμηση της ασθένειας. Παράλληλα, ο οργανισμός DGR συνεργάζεται με κλινικές που ασχολούνται με ψυχικές ασθένειες των ανδρών.

Με κεντρικό χορηγό την Triumph Motorcycles, τα λιπαντικά ELF και την Quadlock, το DGR έχει ανοίξει τη φόρμα εγγραφών για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στη φετινή εκδήλωση η οποία θα πάρει εκκίνηση από την πλατεία Κοντζιά. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Distinguished Gentleman’s Ride.

Advertisement

Βίντεο με την εκδήλωση του 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR
Triumph Tiger 660: Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται
Απόδραση με την Tiger της Triumph!