Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR

Ελλάδα 11:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR

NEWSMOTO

Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR

NEWSMOTO

Η Triumph τιμάει τον οργανισμό Distinguished Gentleman’s Ride με ένα μοναδικό Bonneville T120.

Advertisement
Advertisement

Ο οργανισμός Distinguished Gentleman’s Ride δημιουργήθηκε το 2012 στην Αυστραλία από τον Mark Hawwa. Η έμπνευση για τη δημιουργία του DGR ήρθε από μια φωτογραφία του τηλεοπτικού ήρωα Don Draper του Mad Men ο οποίος εμφανίστηκε με ένα πανάκριβο κουστούμι να οδηγεί μια αστραφτερή κλασική μοτοσικλέτα.

Στόχος του Distinguished Gentleman’s Ride είναι η καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη και μέσα από τις συναντήσεις της μοτοσικλετιστικής κοινότητας να μαζευτούν χρήματα που θα διατεθούν στην ιατρική έρευνα για την συγκεκριμένη αρρώστια.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph έχει συνδέσει τα τελευταία χρόνια το όνομά της με τον οργανισμό Distinguished Gentleman’s Ride. Φέτος, γιορτάζει τα δέκα χρόνια συνεργασίας με τον DGR και ετοίμασε μια ιδιαίτερη έκδοση της T120 Bonneville. Η μοτοσικλέτα θα γίνει διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό (250) και ξεχωρίζει για την μοναδική του αισθητική.

Το σημείο που ξεχωρίζει είναι ο διπλός χρωματισμός και η εναλλαγή μαύρου και λευκού με τα λογότυπα της DGR να βρίσκονται στο πάνω μέρους του ρεζερβουάρ και στα πλευρικά καπάκια. Αρκετές είναι επίσης οι χρυσές λεπτομέρειες, ενώ η σέλα είναι ειδικής κατασκευής με vintage αισθητική και χαρακτηριστική λωρίδα στήριξης για τον συνεπιβάτη.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Trident by Iron Macchina: Cafe racer από το μέλλον (+video)
Triumph Tiger 660: Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται
Απόδραση με την Tiger της Triumph!