Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Tiger 660: Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Tiger 660: Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται

NEWSMOTO

Triumph Tiger 660: Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται

NEWSMOTO

Προλαβαίνεις ακόμα μια πλήρως εξοπλισμένη Triumph Tiger 660 με κέρδος 1.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Αν υπάρχει ένα σημείο στο οποίο η νέα Triumph Tiger Sport 660 ξεχωρίζει αυτό είναι ο πολυχρηστικός χαρακτήρα της. Η μοτοσικλέτα είναι σχεδιασμένη για να κάνει τα πάντα και μάλιστα να τα κάνει σε εξαιρετικό βαθμό δικαιώνοντας τον αναβάτη που την έχει επιλέξει για μοναδική του μοτοσικλέτα.

Εκτός από τον σπορ χαρακτήρα η Tiger 660 είναι εξαιρετικά ικανή στην καθημερινή πρακτικότητα και στο ταξίδι. Ιδιαίτερα με την προσθήκη των ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ της Triumph η μοτοσικλέτα μετατρέπεται σε ένα άνετο και εργονομικά άρτιο μοντέλο που μπορεί να καλύψει ευχάριστα μεγάλες αποστάσεις αλλά και απαιτητικές καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph αποφάσισε λοιπόν να προχωρήσει σε μια πολύ δυνατή προσφορά προσφέροντας δωρεάν εξοπλισμό αξίας 1.000 ευρώ με την απόκτηση μιας νέας Tiger 660. Τα πακέτα εξοπλισμού είναι τα Commute και Protect τα οποία ουσιαστικά τελειοποιούν την μοτοσικλέτα. Το πακέτο Commute περιλαμβάνει προστατευτικά πλαισίου, κεντρική βαλίτσα για 2 κράνη, βάση, σχάρα και μαξιλαράκι βαλίτσας, καπάκι βαλίτσας στο χρώμα της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Από την άλλη, το πακέτο Protect περιλαμβάνει χούφτες στο τιμόνι, προστατευτικά πλαισίου, συναγερμό Protect+, κιτ τοποθέτησης συναγερμού και tank pad. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών. Θυμίζουμε ότι η τιμή της Tiger Sport 660 είναι στα 9.990 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Triumph.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς θα σας φαινόταν μια Triumph Trident 660 RS; (+video)
Triumph Tiger 660: Με αυτά τα αξεσουάρ ταξιδεύεις αρχοντικά
Τρεις ταινίες που σημάδεψαν την ιστορία της Triumph (+video)