Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρωτότυπες MotoGP στα χρώματα της Formula 1

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτότυπες MotoGP στα χρώματα της Formula 1

NEWSMOTO

Πρωτότυπες MotoGP στα χρώματα της Formula 1

NEWSMOTO

Πώς θα σας φαινόταν μια Aprilia RS-GP στα χρώματα της Benetton Ford ή μια Yamaha M1 στα χρώματα της McLaren;

Advertisement
Advertisement

Τα χρώματα και τα γραφικά των μοτοσικλετών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP ανέκαθεν ήταν κάτι που εντυπωσίαζε το κοινό. Τα καλογυαλισμένα πρωτότυπα θηρία ξεχώριζαν για τα έντονα χρώματα που χρησιμοποιούσαν τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είχαν σχέση με τον κατασκευαστή ή σε άλλες περιπτώσεις με τον κεντρικό χορηγό.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα εργοστάσια προχώρησαν σε κατασκευή ειδικών εκδόσεων σπορ μοντέλων στα χρώματα των αγωνιστικών μοτοσικλετών προκειμένου να προσελκύσουν εκείνους που ήθελαν να έχουν στο γκαράζ τους κάτι που να θυμίζει Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

Πώς θα ήταν όμως οι αντίστοιχες μοτοσικλέτες αν τις βλέπαμε στα χρώματα μονοθεσίων της Formula 1; Την απάντηση την δίνει ένας Ισπανός γραφίστας μέσω της εταιρείας του MDuran Design. Ο σχεδιαστής έχει πάρει τις μοτοσικλέτες της Aprilia και της Yamaha του 2022 και έχει εφαρμόσει χρωματισμούς από θρυλικά μονοθέσια της Formula 1.

Η Aprilia του Maverick Vinales είναι βαμμένη στα χρώματα της John Player Special Lotus Renault, η Yamaha M1 του Fabio Quartararo είναι βαμμένη στην θρυλική Marlboro McLaren, ενώ τη βρίσκουμε και στα χρώματα της Ferrari. Ακόμα μια Aprilia είναι βαμμένη στα χρώματα της Camel Renault, ενώ εντυπωσιακό είναι το livery Mild Seven Benetton Ford.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι ατζαμήδες του MotoGP (+video)
MotoGP: Το πρώτο βήμα προς τη βιωσιμότητα
MotoGP Test 2023: Εκπλήξεις και απογοητεύσεις

Advertisement