Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτη επαφή με τα Triumph Speed 400 και Scrambler 400X στην Ελλάδα

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη επαφή με τα Triumph Speed 400 και Scrambler 400X στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Πρώτη επαφή με τα Triumph Speed 400 και Scrambler 400X στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Η Triumph έφερε τα πρώτα Speed 400 και Scrambler 400X στην Ελλάδα και το κοινό γέμισε το κατάστημα της Αθήνας για να τις δει από κοντά.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph έκανε ευρύ κάλεσμα στο μοτοσικλετιστικό κοινό και όχι μόνο με αφορμή την έλευση στην Ελλάδα των πρώτων Speed 400 και Scrambler 400X. Τα δύο μοντέλα για πρώτη φορά βρέθηκαν στην Ελλάδα και το κεντρικό κατάστημα της Triumph στην Αθήνα πλημμύρισε με κόσμο που έσπευσε να τα δει από κοντά. Αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει τη σημαντικότητα των δύο μοτοσικλετών για την ελληνική αγορά καθώς βάζουν τη βρετανική μάρκα για πρώτη φορά στην κατηγορία κάτω από τα 600 κ.εκ.

Τα Speed 400 και Scrambler 400X τα είχαμε δει πρώτη φορά στην έκθεση EICMA 2023 πριν από μερικές εβδομάδες. Κοιτάζοντάς τα πλέον στην έκθεση της Triumph στην Καλλιρρόης επιβεβαιώσαμε τη δυναμική που έχουν και τη γοητεία που εκπέμπουν στο κοινό.

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των νεο-ρετρό μοτοσικλετών μικρού και μεσαίου κυβισμού δεν είναι καινούρια και μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει αρκετά μοντέλα. Στην περίπτωση όπως της Triumph έχουμε δύο στοιχεία τα οποία έρχονται για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Το πρώτο στοιχείο είναι η ποιότητα. Και οι δύο μοτοσικλέτες ξεχωρίζουν για το ποιοτικό τους φινίρισμα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η συναρμολόγηση είναι κορυφαία και δεν έχει γίνει καμία έκπτωση στην πολυτέλεια. Ουσιαστικά είναι μοτοσικλέτες που μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο premium επίπεδο της κατηγορίας.

Advertisement

Το δεύτερο στοιχείο είναι το μέγεθός τους. Το Speed 400 αλλά κυρίως το Scrambler 400X είναι μεγάλες μοτοσικλέτες, κανονικές μοτοσικλέτες και ξεφεύγουν από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία. Μέχρι τώρα οι μοτοσικλέτες αυτής της κατηγορίες είναι πολύ μικρές σε διαστάσεις, κάτι που στην περίπτωση των Triumph δεν ισχύει.

Advertisement

Οι δύο vintage looking μοτοσικλέτες θα βρίσκονται για μικρό χρονικό διάστημα στην έκθεση της Triumph στην Καλλιρρόης (Αθήνα). Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα με αυξημένη ζήτηση, ενώ οι τιμές έχουν διαμορφωθεί στα 5.690 ευρώ (Speed 400) και 6.390 ευρώ (Scrambler 400X).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δυνατές προσφορές από την Triumph
Τι περιλαμβάνουν οι τρεις εκδόσεις της νέας Triumph Tiger 900 (+video)
Δελεαστικές οι τιμές των νέων Triumph 400 (+video)