Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δυνατές προσφορές από την Triumph

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυνατές προσφορές από την Triumph

NEWSMOTO

Δυνατές προσφορές από την Triumph

NEWSMOTO

Η Triumph συνεχίζει τις δυνατές προσφορές σε εξοπλισμό και μοτοσικλέτες της.

Advertisement
Advertisement

Αν ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις την αγαπημένη σου Triumph τότε σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει τέσσερα δυνατά πακέτα προσφορών που αφορούν την Tiger Sport 850, τα κλασικά μοντέλα της μάρκας, την Tiger 1200 και την Tiger Sport 660.

Πιο συγκεκριμένα, για το πολυχρηστικό και πολύ ποιοτικό Tiger 850 η Triumph προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και ρουχισμό της επιλογής σας αξίας 1.000 ευρώ με την αγορά του. Το ίδιο συμβαίνει και με την σειρά κλασικών μοντέλων της Triumph όπως το ακαταμάχητο Bonneville, το Scrambler, το Thruxton και το Speed Twin.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση των κλασικών μοντέλων η Triumph προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και ρουχισμό αξίας από 600 έως 1.000 ευρώ με την αγορά κάποιου μοντέλου. Ακόμα πιο δελεαστική γίνεται η πρόταση που έχει ετοιμάσει η Triumph για την σειρά Tiger 1200. Μέχρι τέλος Νοεμβρίου ο αναβάτης που θα αποκτήσει τη νέα Tiger 1200 θα κερδίσει bonus 2.000 ευρώ για να το αξιοποιήσει όπως εκείνος θέλει.

Τέλος, για το δημοφιλές και πολυτάλαντο Tiger Sport 660 η Triumph προσφέρει όφελος στην τιμή έως 700 ευρώ (9.590 ευρώ). Για να ενημερωθείτε για τις προσφορές της Triumph μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι περιλαμβάνουν οι τρεις εκδόσεις της νέας Triumph Tiger 900 (+video)
Δοκιμή: Triumph Trident 660
Δοκιμή: Triumph Tiger Sport 850

Advertisement