Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δελεαστικές οι τιμές των νέων Triumph 400 (+video)

Ελλάδα 4:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δελεαστικές οι τιμές των νέων Triumph 400 (+video)

NEWSMOTO

Δελεαστικές οι τιμές των νέων Triumph 400 (+video)

NEWSMOTO

Η Triumph ρίχνει βόμβα στην αγορά με τις δελεαστικές τιμές των νέων Speed 400 και Scrambler 400 X.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που είχε να κερδίσει η Triumph όσον αφορά τις καινούριες Speed 400 και Scrambler 400 X ήταν η τιμή με την οποία θα τις λάνσαρε στην ελληνική αγορά. Περιμέναμε τα δύο μοντέλα να είναι σε ανταγωνιστική τιμή, ωστόσο τώρα που μάθαμε επίσημα τις τιμές τους μπορούμε να πούμε ότι οι Βρετανοί ρίχνουν βόμβα στην κατηγορία των μεσαίων μοτοσικλετών.

Οι τιμές που ορίστηκαν για τις δύο μοτοσικλέτες είναι εξαιρετικά προσιτές με το Speed 400 να κοστίζει 5.690 ευρώ και την Scrambler 400 X να κοστίζει 6.390 ευρώ. Αν λάβουμε υπόψη τον σχεδιασμό, την τεχνολογία, τον εξοπλισμό και κυρίως την ποιότητα των 400αριών της Triumph τότε έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με το νέο best seller της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο μοτοσικλέτες αναμένονται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2024 και διαθέτουν μερικά πολύ εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά. Ένα από τα στοιχεία που έχουν κοινό τα δύο μοντέλα είναι ο κινητήρας (TR-Series). Το μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο σύνολο των 398,15 κ.εκ. είναι σχεδιασμένο από την αρχή και αποδίδει 40 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 37,5 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.


Συνοδεύεται από Ride-by-Wire ηλεκτρονικό γκάζι και ψεκασμό της Bosch, ενώ είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Το πλαίσιο είναι επίσης κοινό, ατσάλινο σωληνωτό, αλλά το ψαλίδι είναι λίγο πιο μακρύ στο Scrambler, οι αναρτήσεις της Showa έχουν μεγαλύτερες διαδρομές, τα φρένα της Bybre μεγαλύτερους δίσκους και οι τροχοί είναι διαφορετικοί 17 ιντσών στο Speed 400 και 19 ιντσών και 17 ιντσών στο Scrambler.

Advertisement

Το βάρος είναι 170 και 179 κιλά αντίστοιχα. Και οι δύο μοτοσικλέτες είναι εξοπλισμένες με LCD οθόνη πληροφοριών, μονόδρομο συμπλέκτη, LED φώτα, USB θύρα φόρτισης και immobilizer. Το μόνο που μένει είναι να οδηγήσουμε τις μοτοσικλέτες για να δούμε τη δουλειά που έχουν κάνει οι Βρετανοί (σε συνεργασία με την Bajaj).

Λεπτομέρειες της Scrambler 400 X.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μεγαλώνει η οικογένεια των Triumph Scrambler με τη νέα 1200X (+video)
Νέα χρώματα για την Triumph Tiger Sport 660
7+1 modern classic που θα ερωτευτείς