Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της motocross Triumph (+video)

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της motocross Triumph (+video)

NEWSMOTO

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της motocross Triumph (+video)

NEWSMOTO

Σε αγώνα του αμερικανικού Supercross έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Triumph TF250X.

Advertisement
Advertisement

Στη διάρκεια του SuperMotocross World Championship Final στο Memorial Coliseum της Καλιφόρνια η Triumph βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό την πρωτότυπη motocross μοτοσικλέτα της. Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα και δυνατή μουσική δύο μοντέλα έκαναν την εμφάνισή τους τα οποία οδηγήθηκαν από τον Τζεφ Στάντον και τον Ρίκι Καρμικέλ.

Η μοτοσικλέτα που οδήγησε ο Τζεφ Στάντον ήταν το μοντέλο παραγωγής που έχει ετοιμάσει η Triumph με εξαρτήματα τα οποία θα τοποθετηθούν στη μοτοσικλέτα που θα φτάσει στα καταστήματα από το 2024.

Από την άλλη, η μοτοσικλέτα του Ρίκι Καρμικέλ ήταν βαμμένη σε αγωνιστικά χρώματα και είχε πολλά ιδιαίτερα εξαρτήματα τα οποία πιθανότητα θα εξοπλίζουν την αγωνιστική έκδοση της TF250X.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές για τις δύο μοτοσικλέτες παρά μόνο η τελική ημερομηνία παρουσίασης που είναι στις 28 Νοεμβρίου. Παράλληλα με την εμφάνιση των μοτοσικλετών, η Triumph εγκαινίασε τη νέα ιστοσελίδα αφιερωμένη στην αγωνιστική ομάδα όπως και τα κανάλια στα social media.

Advertisement

Ο Ρίκι Καρμικέλ σχολίασε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που δείξαμε επιτέλους στους θεατές πάνω σε τι δουλεύαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια. Η μοτοσικλέτα είναι υπέροχη, δείχνει υπέροχη και είναι γρήγορη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό που πετύχαμε και ανυπομονώ να δουλέψουμε πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τις 28 Νοεμβρίου».

Δείτε τη νέα Triumph MX στο Λος Άντζελες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών
Επιτέλους στην πίστα η Triumph MX (+video)
Πόσο χρήσιμο είναι το Active Preload Reduction της Triumph Tiger 1200;