Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes

Ελλάδα 4:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes

NEWSMOTO

Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes

NEWSMOTO

H Γκοργκόλης Α.Ε. για 13η συνεχή χρονιά κατακτά την πρώτη θέση στις πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Με σύμμαχο τις πολύ δυνατές μάρκες της SYM, της Daytona Motors και της Zontes, η Γκοργκόλης Α.Ε. κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να βρεθεί στην πρώτη θέση των πωλήσεων στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία είχε 36,1% μερίδιο αγοράς στις ταξινομήσεις δικύκλων ανεξαρτήτως κατηγορίας και κυβισμού κυριαρχώντας απόλυτα για 13η συνεχόμενη χρονιά.

Η SYM «κουβάλησε» και το 2022 την εταιρεία με μια πολύ δυνατή γκάμα scooter και μοτοσικλετών. Η τεχνολογία, η αξιοπιστία και η προσιτές τιμές των μοντέλων της SYM για μια ακόμα φορά κέρδισαν το ελληνικό κοινό κατακτώντας το 25,1% της αγοράς. Αυτή ήταν η 9η συνεχή χρονιά που η SYM κερδίζει τη μάχη της αγοράς δικύκλων.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το Symphony ST 200 με 2.411 ταξινομήσεις, ενώ πολύ δυνατή ήταν η εμφάνιση των Symphony SR 125, VF125 και Jet-X 125. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η SYM διαθέτει πέντε μοντέλα στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών σε πωλήσεις της ελληνικής αγοράς.

Όσο για την Daytona Motors τα πράγματα επίσης ήταν εξαιρετικά καθώς κατάκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των παπιών για 6η συνεχή χρονιά. Η Daytona Motors αναδείχθηκε και νούμερο 1 σε πωλήσεις στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοτοσικλετών έως 400 κ.εκ. για 4η συνεχή χρονιά!. Το 2023 αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό για την Γκοργκόλης Α.Ε. καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της τις μοτοσικλέτες της QJMotor. Ήδη έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα για να μπορεί να ενημερώνεται το κοινό της Ελλάδας και σύντομα θα δούμε από κοντά τα εξαιρετικά μοντέλα της premium κινεζικής μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεχειλίζει από στυλ το e-MIO 50 της SYM
Ασίστ της SYM και γκολ από την ΑΕΚ
EICMA 2022: Με νέο Joymax Z η SYM στο Μιλάνο

Advertisement