Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Με νέο Joymax Z η SYM στο Μιλάνο

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

EICMA 2022: Με νέο Joymax Z η SYM στο Μιλάνο

EICMA 2022

EICMA 2022: Με νέο Joymax Z η SYM στο Μιλάνο

EICMA 2022

Η SYM παρουσίασε όλα τα αναβαθμισμένα της μοντέλα στην EICMA και ένα πρωτότυπο σπορ scooter.

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερο της SYM στην EICMA φέτος υπήρχαν δύο ευχάριστες εκπλήξεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού. Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό ήταν το νέο Joymax Z Plus 300 το οποίο έρχεται ως μια premium έκδοση του Joyride 16 που έχουμε ήδη γνωρίσει μέσα στη χρονιά.

Το νέο Joymax είναι ένα μοντέρνο maxi scooter το οποίο έχει ως βάση του τον γνωστό, άθραυστο μονοκύλινδρο κινητήρα των 278 κ.εκ. Η απόδοσή του είναι 23,6 ίπποι και συνεργάζεται με ένα υψηλού επιπέδου σύστημα ψεκασμού το οποίο ευθύνεται για την ποιότητα λειτουργίας και τη βελούδινη απόκριση στο γκάζι.

Advertisement
Advertisement

Το σύνολο πλέον έρχεται με στάνταρ το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει νέα ψηφιακή οθόνη TFT, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, LED φωτιστικά σώματα και εξελιγμένο σύστημα ABS.

Ακόμα ένα μοντέλο που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το MMBCU το οποίο είχε παρουσιαστεί στην Ασία νωρίτερα στη χρονιά. Το σπορ scooter έχει πολύ επιθετικό σχεδιασμό με έντονη προσωπικότητα και μερικές πολύ σημαντικές τεχνικές λύσεις. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 158 κ.εκ. με απόδοση 16 ίππους και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Advertisement

Οι τροχοί είναι 13 ιντσών, ενώ πολύ ιδιαίτερο είναι το σύστημα ανάρτησης στο πίσω μέρος καθώς το αμορτισέρ είναι τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού. Ο εξοπλισμός είναι επίσης εντυπωσιακός με σύστημα Start/Stop, USB θύρα, οθόνη LCD ψηφιακή και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Advertisement

Φυσικά, από το περίπτερο της SYM δεν έλειψαν τα καινούρια μοντέλα όπως το νέο JetX, το TL508 και το ADX, ένα ενδιαφέρον crossover scooter.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Ξεχώρισαν τα TRK 800, TRK 702 και Tornado 500 της Benelli
EICMA 2022: Αποκάλυψη για το νέο Yamaha Tracer 9 GT+ (+video)
EICMA 2022: Δικύλινδρη επίθεση από την Suzuki

Advertisement