Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ασίστ της SYM και γκολ από την ΑΕΚ

Ελλάδα 22:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ασίστ της SYM και γκολ από την ΑΕΚ

NEWSMOTO

Ασίστ της SYM και γκολ από την ΑΕΚ

NEWSMOTO

Η SYM Scooters στηρίζει τις προσπάθειες της ΠΑΕ ΑΕΚ με μια χορηγική συμφωνία δύο εταιρειών που κάνουν… πρωταθλητισμό.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ ζουν το δικό τους όνειρο μετά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου τους πριν από μερικές εβδομάδες. Οι κιτρινόμαυροι διανύουν μια πολύ καλή περίοδο και σίγουρα η αφορμή της έναρξης μιας νέας εποχής έφερε και πολλούς νέους χορηγούς στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ όπως η ποιότητα, το prestige, η αξιοπιστία και η παράδοση. Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι τα scooter της SYM θα βρίσκονται πλέον στην χορηγική οικογένεια της AEK ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Για να εορταστεί αυτή η νέα συνεργασία επιστρατεύτηκε ο νεαρός τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων Βασίλης Χατζηεμμανουήλ. Ο ταλαντούχος γκολκίπερ φωτογραφήθηκε με τα καινούρια SYM Joyride 300 και SYM Cruisym 300a σε μια ιδιαίτερη επίσκεψή του στην κεντρική έκθεση της εταιρείας στην Λ Θησέως 312 στην Καλλιθέα. Παρά το εντυπωσιακό σωματότυπό του, βολεύτηκε εύκολα στη σέλα των scooter αποδεικνύοντας ότι τα δύο GT scooter της SYM μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο εύρος αναβατών.

Κοινό στοιχείο είναι επίσης η εμπιστοσύνη που εμπνέουν τα Joyride 300 και Cruisym 300a χάρη στα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας που διαθέτουν. Παράλληλα, την ίδια εμπιστοσύνη εμπνέει και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ όταν βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επεκτείνεται η «οικογένεια» των NH-T από τη SYM|
SYM Roadtrip: Η συνήθεια που έγινε θεσμός
Αυτά είναι τα 300άρια scooter της SYM