Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

«Πράσινο φως» στον Marc Marquez να οδηγήσει ξανά μοτοσικλέτα

Ελλάδα 10:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πράσινο φως» στον Marc Marquez να οδηγήσει ξανά μοτοσικλέτα

NEWSMOTO

«Πράσινο φως» στον Marc Marquez να οδηγήσει ξανά μοτοσικλέτα

NEWSMOTO

Είναι πολύ πιθανό ο Ισπανός να πάρει μέρος στις δοκιμές του Misano με την Repsol Honda.

Advertisement
Advertisement

Ο Marc Marquez είχε ίσως την πιο κρίσιμη αξιολόγηση από τους γιατρούς στη Μαδρίτη τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά το εγχειρισμένο του χέρι. Τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά για τον Ισπανό αναβάτη με τους γιατρούς να μένουν πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της αποθεραπείας και την πορεία ανάρρωσης στους μύες και το κόκαλο του δεξιού του χεριού.

Οι Dr Joaquin Sanchez Sotelo, Dr Samuel Antuña και Dr Angel Cotorro συναντήθηκαν με τον Marquez στο νοσοκομείο Ruber Internacional Hospital της Μαδρίτης και επιβεβαίωσαν έπειτα από μια σειρά εξετάσεων την καλή πορεία αποθεραπείας. Οι γιατροί μάλιστα άναψαν το πράσινο φως στον Marquez να εντατικοποιήσει το πρόγραμμα προπόνησης του προσθέτοντας περισσότερα βάρη, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί πλέον να οδηγήσει και μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ο Dr Joaquin Sanchez Sotelo, δήλωσε: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να αξιολογήσω τον Marc Marquez με θέμα την χειρουργική επέμβαση που έγινε στο νοσοκομείο Mayo. Ευτυχώς, ο Marc Marquez έχει ανακτήσει σημαντικό μέρος της κίνησης στο χέρι και οι μύες έχουν αναρρώσει πολύ καλά. Κάναμε ραδιογράφημα και μια ακτινογραφία η οποία μας έδειξε ότι το κόκαλο έχει ενωθεί πλήρως».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες ο Marquez θα οργανώσει μια ημέρα δοκιμών με μοτοσικλέτα motocross προκειμένου να πάρει μια αίσθηση της ταχύτητας και έπειτα θα βρεθεί και πάλι στις ασφάλτινες πίστες. Είναι πολύ πιθανό – αν όχι σίγουρο – ότι ο αναβάτης της Honda θα πάρει μέρος στη μία ημέρα δοκιμών (5 Σεπτεμβρίου) μετά το Grand Prix του San Marino στην πίστα του Misano ανεβαίνοντας και πάλι στη σέλα της RC213V της Repsol Honda.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η GasGas εισβάλει στο MotoGP το 2023
Η πίστα Kyalami αναστατώνεται με την KTM RC16 του MotoGP (+video)
MotoGP Αυστρίας: Νικητής ο Bagnaia, στο βάθρο o Quartararo