Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πότε γίνονται οι παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP 2023

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε γίνονται οι παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP 2023

NEWSMOTO

Πότε γίνονται οι παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP 2023

NEWSMOTO

Η Yamaha θα ανοίξει την αυλαία των παρουσιάσεων των ομάδων του MotoGP για την αγωνιστική χρονιά του 2023.

Advertisement
Advertisement

Λίγες εβδομάδες έμειναν πριν την επιστροφή στις πίστες για τους αναβάτες και τις ομάδες του MotoGP. Οι πρώτες δοκιμές προετοιμασίας για το 2023 έχουν οριστεί στις 9 Φεβρουάριου στην πίστα Sepang της Μαλαισίας και όλοι πλέον έχουν μπει στην τελική ευθεία της σωματικής τους προετοιμασίας προκειμένου να είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τις νέες μοτοσικλέτες τους.

Πολλές είναι οι ομάδες ωστόσο που έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν τα νέα τους χρώματα για το 2023 πριν την έναρξη των δοκιμών με πρώτη και καλύτερη να είναι η εργοστασιακή Yamaha. Η Monster Energy Yamaha με τους Fabio Quartararo και Franco Morbidelli θα ανοίξει την αυλαία των παρουσιάσεων στις 17 Ιανουαρίου και μάλιστα στην Ινδονησία, μια αγορά που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την ιαπωνική μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 21 Ιανουαρίου η Gresini Ducati θα παρουσιάσει τα νέα της χρώματα και τον νέο αναβάτη της Alex Marquez, δίπλα στον… παλιό Fabio Di Giannantonio. Δύο ημέρες αργότερα η Ducati επαναφέρει τη διοργάνωση Wrooom στο χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio όπου θα παρουσιάσει τη νέα μοτοσικλέτα, τον πρωταθλητή Pecco Bagnaia και τον Enea Bastianini.

Advertisement

Στις 25 Ιανουαρίου τη σκυτάλη θα πάρει η Pramac Ducati, ενώ μια ημέρα αργότερα θα δούμε τα νέα χρώματα της εργοστασιακής KTM και φυσικά τον Jack Miller στα πορτοκαλί. Έναν μήνα αργότερα, στις 23 Φεβρουαρίου η Repsol Honda θα κάνει την επίσημη παρουσίασή της, ενώ στις 4 Μαρτίου έχει προγραμματίσει τη δική της «πρώτη» η νέα ομάδα GasGas.

Advertisement

Μία εβδομάδα αργότερα θα μάθουμε τα νέα χρώματα της εργοστασιακής Aprilia και στις 16 Μαρτίου θα δούμε για πρώτη φορά και την δορυφορική της ομάδας RNF Aprilia. Η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει πότε θα κάνει την επίσημη παρουσίασή της είναι η Mooney VR46 του Valentino Rossi.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώην αστέρι του MotoGP ανοίγει motocross θεματικό πάρκο (+video)
Με 70 εκ. ευρώ ανεβαίνεις στο βάθρο του MotoGP
Αναβάτες MotoGP σε αγώνα με Piaggio 1 (+video)