Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δείτε τι συμβαίνει όταν συνεργάζεται η Ducati με την Bentley (+video)

Ελλάδα 12:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τι συμβαίνει όταν συνεργάζεται η Ducati με την Bentley (+video)

NEWSMOTO

Δείτε τι συμβαίνει όταν συνεργάζεται η Ducati με την Bentley (+video)

NEWSMOTO

Δύο premium κατασκευαστές συνεργάζονται και μας χαρίζουν ένα έργο τέχνης σε δύο τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati έχει βαλθεί να δημιουργήσει ειδικές εκδόσεις με όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτου του Ομίλου VW στον οποίο ανήκει. Μετά την Audi και την Lamborghini, η ιταλική μάρκα αποφάσισε να συνεργαστεί με την Bentley για να δημιουργήσει μια Diavel V4 γεμάτη πολυτέλεια, άνεση και δυναμισμό, στοιχεία δηλαδή που συναντάμε σε μεγάλες ποσότητες στα αυτοκίνητα της Bentley.

Η Ducati Diavel for Bentley παρουσιάστηκε στη διάρκεια της έκθεσης σύγχρονης τέχνης Art Basel στο Μαϊάμι. Οι σχεδιαστές του Centro Stile Ducati μαζί με εκείνους της Ducati χρησιμοποίησαν ως βάση την ήδη εκπληκτική Diavel V4 προκειμένου να κατασκευάσουν μια μοτοσικλέτα εμπνευσμένη από την Bentley Batur. Το πρώτο χαρακτηριστικό στοιχείο της μοτοσικλέτας είναι το πράσινο χρώμα Scarab Green το οποίο βρίσκεται στην παλέτα χρωμάτων της Mulliner.

Advertisement
Advertisement

Οι ζάντες είναι σφυρήλατες βαμμένες σε μαύρο σατινέ τιτανίου όπως στην Batur, ενώ υπάρχουν ορατά σημεία που έχουν μείνει ακατέργαστα. Στο εμπρός μέρος, οι εισαγωγές έχουν το ίδιο μοτίβο με τις γρίλιες της Batur έχοντας κόκκινες πινελιές, ενώ το φτερό, το ρεζερβουάρ και τα μικρά φέρινγκ είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν τα «νεύρα» του καπό του αυτοκινήτου.

Εκτός από τη… γλυπτική, πολλά εξαρτήματα όπως τα φτερά, το κάλυμμα του προβολέα, το κάλυμμα της εξάτμισης, το κάλυμμα του ψυγείου και τα πλαϊνά φέρινγκ είναι από ανθρακονήματα. Η σέλα από την άλλη είναι από αλκαντάρα με κόκκινο δέρμα που θυμίζει το εσωτερικό της Bentley Batur και φέρει το λογότυπο της μάρκας.

Advertisement

Θυμίσουμε ότι η Bentley Batur κατασκευάστηκε σε μόλις 18 αντίτυπα και ο W12 κινητήρας της αποδίδει 740 ίππους. Η Ducati Diavel for Bentley θα κατασκευαστεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα. Επιπλέον, θα υπάρξουν ακόμα 50 ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες στην Mulliner και θα διατεθούν αποκλειστικά στους πελάτες της Bentley.

Advertisement

Δείτε την τρομερή Ducati Diavel for Bentley.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε το ντεμπούτο του Μαρκ Μάρκεθ με την Ducati (+video)
Χρονιά ρεκόρ για την Ducati στο MotoGP (+video)
Η Ducati δεν φοβάται τις «μαϊμούδες»

Advertisement