Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πατάει γκάζι στην Ελλάδα η Peugeot Motocycles

Ελλάδα 17:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πατάει γκάζι στην Ελλάδα η Peugeot Motocycles

NEWSMOTO

Πατάει γκάζι στην Ελλάδα η Peugeot Motocycles

NEWSMOTO

Έτοιμη η νέα ιστοσελίδα της Peugeot Motocycles με όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της γαλλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles ανεβάζει στροφές στην Ελλάδα κάνοντας αισθητή την παρουσία της και στο διαδίκτυο. Η εταιρεία έχει ετοιμάσει την καινούρια ιστοσελίδα με έντονη την γαλλική φινέτσα και φυσικά όλα τα διαθέσιμα μοντέλα scooter.

Εκτός από το ολοκαίνουριο και άκρως εντυπωσιακό XP 400 (σε δύο εκδόσεις Allure και GT) η Peugeot Motocycles διαθέτει ήδη μια μεγάλη γκάμα scooter με ναυαρχίδα το τρίτροχο Metropolis.

Η γαλλική μάρκα προσφέρει και ποιοτικές επιλογές στις μικρότερες κατηγορίες έχοντας στην γκάμα της το ανανεωμένο Pulsion 125 και το αξιόπιστο Tweet 200. Στην περίπτωση του Pulsion, το scooter είναι επανασχεδιασμένο και εξοπλισμένο με έναν νέο μονοκύλινδρο κινητήρα Powermotion απόδοσης 14,4 ίππων και 12,4 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, πρίζα φόρτισης 12V, LED φώτα και σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση έκτακτου φρεναρίσματος.

Advertisement

Στην γκάμα της Peugeot Motocycles υπάρχει επίσης το όμορφο ρετρό scooter Django στα 125 κ.εκ. Οι Γάλλοι διαθέτουν επίσης λύσεις και στα 50 κ.εκ. με το δημοφιλέστατο Kisbee, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την προσθήκη ενός ηλεκτρικού scooter, του eStreetZone το οποίο ανήκει στην κατηγορία L1 (25 ή 45 χλμ./ώρα) με απόδοση από τον ηλεκτροκινητήρα 2 kW και μπαταρίες με αυτονομία που φτάνει τα 112 χιλιόμετρα.

Advertisement

Όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας μπορείτε πλέον να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα (peugeot-motocycles.gr) και στο δίκτυο συνεργατών της Peugeot Motocycles.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η PM-01 της Peugeot Motocycles
Πρώτη επαφή με το Peugeot PM-01
Οδηγούμε στην Ισπανία το Peugeot XP 400 GT