Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η PM-01 της Peugeot Motocycles

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η PM-01 της Peugeot Motocycles

NEWSMOTO

Αυτή είναι η PM-01 της Peugeot Motocycles

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles δεν επιστρέφει μόνο δυναμικά στα scooter, αλλά κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο και στις μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές την τελευταία δεκαετία, ωστόσο πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε μια σοβαρή τροχιά για την ιστορική γαλλική μάρκα. Υπό την στιβαρή στέγη πλέον της Mutares και την εγγύηση του κολοσσού Mahindra, η εταιρεία είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο comeback στην Ευρώπη με νέα μοντέλα scooter και μοτοσικλετών.

Ανάμεσα στην γκάμα της ανανεωμένης Peugeot Motocycles δεν συναντάμε μόνο scooter, αλλά και μοτοσικλέτες. Μία από αυτές είναι η PM-01, ένα γυμνό μοντέλο το οποίο έρχεται σε δύο εκδόσεις στα 125 κ.εκ. και 300 κ.εκ. Το naked των Γάλλων διαθέτει μια πολύ έντονη σχεδιαστική προσέγγιση που δεν συναντάμε εύκολα στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Αρκεί κανείς να κοιτάξει τον σχεδιασμό του εμπρός φωτιστικού σώματος για να διαπιστώσει τον φουτουριστικό τρόπο με τον οποίο δομήθηκε η μοτοσικλέτα. Το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας με την Peugeot Motocycles να έχει επιλέξει να δώσει την δική της ταυτότητα στο μοντέλο με τις τρεις χαρακτηριστικές «νυχιές» που παραπέμπουν και στα αυτοκίνητα της γαλλικής φίρμας.

Ο κινητήρας του PM-01 125 κ.εκ. αποδίδει 14 ίππους, ενώ στην περίπτωση του μονοκύλινδρου 300αριού η απόδοση ανεβαίνει στους 29 ίππους. Το κιβώτιο και στις δύο περιπτώσεις είναι 6τάχυτο μηχανικό, οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41 χιλ. οι τροχοί 17 ιντσών και τα φρένα συνεργάζονται με ABS. Μέσα στον Μάιο θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων της Peugeot τα οποία αναμένονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Σαρακάκη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot XP400: Το SUV των scooter (+video)
Επίσημο: Η Peugeot Motocycles στα χέρια του Ομίλου Σαρακάκη
Στα χέρια της Mutares η Peugeot Motocycles

Advertisement