Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Παρουσιάστηκε επίσημα τo CFMOTO 800MT για την Ελλάδα

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρουσιάστηκε επίσημα τo CFMOTO 800MT για την Ελλάδα

NEWSMOTO

Παρουσιάστηκε επίσημα τo CFMOTO 800MT για την Ελλάδα

NEWSMOTO

Η επίσημη αντιπροσωπεία της CFMOTO στην χωρα μας έδωσε στη δημοσιότητα τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές και χρόνους άφιξης των 2 εκδόσεων της 800MT στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα του 800ΜΤ προέρχεται από τα αρχικά του “Multifunction Touring“, με το εργοστάσιο να θέλει να το τονίσει-φυσικά- τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του νέου adventure. Μάλιστα, το 800ΜΤ θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις, την Sport και την Touring με ξεκάθαρη διαφορά στον προσανατολισμό τους όπως μαρτυρά και ο αντίστοιχος εξοπλισμός.

Σύμφωνα με το εργοστάσιο θα υπάρξει και τρίτη έκδοση το 2023 η οποία θα ονομάζεται Enduro και θα έχει ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Οι διαφορές μεταξύ των 2 εκδόσεων είναι κυρίως οι ζάντες (χυτές με μπράτσα στην Sport, με ακτίνες στην Touring) και το επίπεδο του στάνταρ εξοπλισμού που στην Sport είναι βασικό και στην Touring εκτενές και περιλαμβάνει επιπλέον τα εξής: quickshifter, TPS για την πίεση ελαστικών, σταμπιλιζατέρ, χούφτες, θερμαινόμενα γκριπ, θερμαινόμενες σέλες, ποδιά, κεντρικό σταντ.

Advertisement
Advertisement

Η σέλα και στις δύο εκδόσεις απέχει 825mm, με ιδιαίτερα στενό το σημείο που συναντά το ρεζερβουάρ καθιστώντας την μοτοσυκλέτα προσβάσιμη σε ένα μεγάλο φάσμα σωματότυπων.

Η απόσταση από το έδαφος είναι μεγάλη στα 190 mm, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανάποδο πιρούνι ΚΥΒ με διαδρομή 160 mm και από ένα μονό πίσω μερικώς ρυθμιζόμενο αμορτισέρ ΚΥΒ με διαδρομή 150 mm.

Advertisement

Οι τροχοί εμπρός-πίσω είναι 19 και 17 ιντσών και στις 2 εκδόσεις, ενώ τα tubeless ελαστικά είναι της Maxxis, σε διαστάσεις 110/80-19 και 150/70-17.

Ο τετράχρονος, δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 799cc αποδίδει 95 ίππους στις 9.000 στροφές και η ροπή φθάνει τα 7,8 χιλιογραμμόμετρα στις 7.500 στροφές αντίστοιχα.

Advertisement

Ο ψεκασμός είναι της Bosch, έχουμε σύστημα Ride-By-Wire και ένα πλήρες οπλοστάσιο ηλεκτρονικών βοηθημάτων με δυο Riding Modes – Sport & Rain, Cruise Control, δικάναλο Corenring ABS και Cornering Traction Control.

Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι φυσικά τεχνολογίας LED, όπως και οι προβολείς ομίχλης που διαθέτουν και λειτουργία προσαρμοζόμενης δέσμης στις στροφές!

Advertisement

Στα όργανα βρίσκουμε μια ψηφιακή έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών με ορατότητα 180 μοιρών, που διαθέτει πληθώρα ενδείξεων, αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και συνδεσιμότητα με δυνατότητες πλοήγησης, μουσικής και τηλεφωνίας.

Η τιμή των 800ΜΤ ανέρχεται στα 8.490 ευρώ για την έκδοση Sport και στα 9.390 ευρώ για την έκδοση Touring, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι και τον Μάρτιο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Εντυπωσιακό Superbike Concept ετοιμάζει η CFMOTO
Ducati Multistrada V4 Pikes Peak 2022
CFMoto 800MT: Ασιάτης πολίτης με αυστριακό διαβατήριο