Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Εντυπωσιακό Superbike Concept ετοιμάζει η CFMOTO

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιακό Superbike Concept ετοιμάζει η CFMOTO

NEWSMOTO

Εντυπωσιακό Superbike Concept ετοιμάζει η CFMOTO

NEWSMOTO

Η CFMOTO αποκάλυψε ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό Superbike Concept με την ονομασία SRC21.

Advertisement
Advertisement

Μέσω των social media της η CFMOTO έδειξε στο κοινό ένα από τα μελλοντικά της σχέδια που πραγματικά εντυπωσιάζει και που όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει μόνο σαν concept bike.

Η κινεζική φίρμα παίζει πολύ δυνατά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας ποιοτικά μοντέλα, όπως το Αdventure 800MT και το πανέμορφο 700 CL-X.

Το εντυπωσιακό superbike της CFMoto ονομάζεται SR-C21 και ο σχεδιασμός του είναι άκρως επιθετικός και φουτουριστικός.

Advertisement
Advertisement

Σην εντυπωσιακή εμφάνιση ξεχωρίζει το μονόμπρατσο ψαλίδι, τα 2 τελικά της SC Project, το ανάποδο πιρούνι της Ohlins, οι ακτινικές δαγκάνες της Brembo, το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, ο φοβερός LED προβολέας, τα αεροδυναμικά φτεράκια, η θέση των ρυθμιζόμενων μαρσπιέ που βρίσκεται τέρμα-πίσω, τα κλιπ-ον κάτω από την τιμονόπλακα, και τα ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa.

Advertisement

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση σχετικά με τον κινητήρα που τροφοδοτεί το SRC21 αν και η συνεργασία της εταιρίας με την KTM μπορεί να αφήσει να πλανιέται στον αέρα η τοποθέτηση κάποιου δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα όπως του ΚΤΜ Duke 890!

Advertisement

Το αποτέλεσμα πάντως όπως και να έχει είναι εντυπωσιακό και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συμπίπτει με την είδηση ότι το 2022 η Κινεζική μάρκα θα μπει στα MotoGP κατεβάζοντας δύο μοτοσυκλέτες στη κατηγορία Moto3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
UFORCE: Δυο νέα τετρακίνητα side-by-side απο την CFMOTO
Στην παραγωγή το εντυπωσιακό V.02-NK από την CFMOTO
Έρχεται αναβαθμισμένη έκδοση για το KTM 1290 Super Duke RR